❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

16x2 DDR4 kaça alınır sarı siteden ortalama

ram i aldım geldim takayım dedim baktım alsatçılar 8-9 k ya satıyorlar 16x2 ddr4 leri , acaba satsam mı şeyi düştü içime :monkahmm: :monkahmm:

Ben 2 tane ram sipariş etmiştim 1x8 şeklinde ama şuan 1 tanesi onaylanmış gözüküyor diğeri onay bekliyor

Sahibinden ram ilanları tam tansiyon hoplatmalık. Allah bildigi gibi yapsin bunlari. Vergi dairesi en ufak hatamda yakama yapisiyor benim. Bunlara nasil bir sey diyemiyorlar anlamıyorum. Adamın şirketi yok, vergi kaydı yok aldığı ürünü 1 gün sonra 3 katına nakit elden çıkarıyor. Devletin bu al satcı piranalara da bir önlem alması lazım. Alacağı çok vergi var bu piranalarda.

Son düzenleme:
Sahibinden ram ilanları tam tansiyon hoplatmalık. Allah bildigi gibi yapsin bunlari. Vergi dairesi en ufak hatamda yakama yapisiyor benim. Bunlara nasil bir sey diyemiyorlar anlamıyorum. Adamın şirketi yok, vergi kaydı yok aldığı ürünü 3 katına nakit elden çıkarıyor.
10k ya kuran var şaka gibi 16x2 DDR 4 leri

Sahibinden ram ilanları tam tansiyon hoplatmalık. Allah bildigi gibi yapsin bunlari. Vergi dairesi en ufak hatamda yakama yapisiyor benim. Bunlara nasil bir sey diyemiyorlar anlamıyorum. Adamın şirketi yok, vergi kaydı yok aldığı ürünü 3 katına nakit elden çıkarıyor. Devletin bu al satcı piranalara da bir önlem alması lazım. Alacağı çok vergi var bu piranalarda.
Hocam senin dukkan mi var

Türkiye'nin de* nüfusu 86* milyon.
Muğlak ifadenizden ötürü "öyle bakarsan" diyerek yukarıdaki ifadelerim içinden hangisini işaret etmek istediniz bilemiyorum ancak al-saçtı izlenimi verdiğinizi bilin isterim.
50 kişinin ürünü satmasının istatistiğinden bahsediyorum bu bakış açın doğru değil diyorum.

Geri