🔥İndirim Sapphire 9070XT PULSE 36.999 TL 6-9 TAKSİT HEPSİBURADA SATICILI.

Bunu almalımıyım şuan yoksa daha farklı modellerimi yonelmeliyim
Bence Prime modelinden çok daha iyi, Asrocktan zaten daha iyi. 9 Taksit seçeneği ve Sapphire firmasının da garanti ve müşteri hizmetlerinin çok iyi olduğunu söylüyorlardı. CW falan çıkarsa rahatça iade imkanı bence alınabilir bütçen yetiyorsa başka model bakmana gerek yok. Daha uygun arıyosan Asus Prime 9070xt yede bakabilirsin tabi amazon satıcılı oda 35.000 TL.

Hepsiburadanin Premuim worldkartli 9 taksit gönderilerini ciddiye alamiyorum. Kart aidati yüksek ve kart çoğu kişide yok.

Bence Prime modelinden çok daha iyi, Asrocktan zaten daha iyi. 9 Taksit seçeneği ve Sapphire firmasının da garanti ve müşteri hizmetlerinin çok iyi olduğunu söylüyorlardı. CW falan çıkarsa rahatça iade imkanı bence alınabilir bütçen yetiyorsa başka model bakmana gerek yok. Daha uygun arıyosan Asus Prime 9070xt yede bakabilirsin tabi amazon satıcılı oda 35.000 TL.
2 bin daha fazla versem daha iyi gibi geliyor tabi çokda bilmiyorum ama

Hepsiburadanin Premuim worldkartli 9 taksit gönderilerini ciddiye alamiyorum. Kart aidati yüksek ve kart çoğu kişide yok.
O yüzden 6-9 Taksit yazıyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 bin daha fazla versem daha iyi gibi geliyor tabi çokda bilmiyorum ama
Ben kendime alsam Sapphire modelini tercih ederim. Ama bütçen kısıtlıysa kesinlikle gerek yok. 35 Bin olan daha az FPS vermeyecek sonuçta.

Ben 35kya asus prime çektim eski kartım 7800xt pulse idi şuan prime gayet iyi sıcaklık değerleri pulse a göre daha iyi.

30 bine satıldı bu kart amazonda bu senenin içinde

Hocam Sapphire Pulse modeli Asus Prime'dan daha iyi aynı fiyata neden Asus alsın? 35e alması mantıksız değil ama aynı fiyattaysa sabaha kadar Sapphire tercih ederim ben.
3 sene garantisi var hocam ne kadar daha iyi

3 sene garantisi var hocam ne kadar daha iyi
Hocam Asusun garantisiyle hiç uğraşmak zorunda kaldınız mı bilmiyorum ama rezaletler. Kaldı ki Asusun 1700 RPM de soğuttuğunu 1200 RPM de soğutuyor Pulse modeli dolayısıyla daha sessiz bir model. Fiziksel boyut olarakta daha kalın olduğu için daha rahat soğutulabiliyor doğal olarak.

35e Asus almak mantıksız değil ama aynı fiyattayken asus almak mantıksız bunu demeye çalışıyorum. Hepsiburada satıcılı birde sapphire olan.

Hocam Asusun garantisiyle hiç uğraşmak zorunda kaldınız mı bilmiyorum ama rezaletler. Kaldı ki Asusun 1700 RPM de soğuttuğunu 1200 RPM de soğutuyor Pulse modeli dolayısıyla daha sessiz bir model. Fiziksel boyut olarakta daha kalın olduğu için daha rahat soğutulabiliyor doğal olarak.

35e Asus almak mantıksız değil ama aynı fiyattayken asus almak mantıksız bunu demeye çalışıyorum. Hepsiburada satıcılı birde sapphire olan.
herkesin müşteri deneyimi farklıdır hocam 3 sene garanti 2 sene garantiden daha büyüktür. daha serin çalışabilir saat hızları çok yüksek Asusun UV yapıp serinletirsin. daha iyi soğutması olduğunun farkındayım ama gidipte şuan fiyat avantajı yokken Pulse almam. paraf alabilende 5 bin parafpara alarak 32500e Asus alır. Hangisi daha avantajlı?

herkesin müşteri deneyimi farklıdır hocam 3 sene garanti 2 sene garantiden daha büyüktür. daha serin çalışabilir saat hızları çok yüksek Asusun UV yapıp serinletirsin. daha iyi soğutması olduğunun farkındayım ama gidipte şuan fiyat avantajı yok paraf alabilende 5 bin parafpara alarak 32500e Asus alır. Hangisi daha avantajlı?
Bak ne diyorum hocam daha uygun fiyata Asus tabii ki alınır. Ben aynı fiyattaysa Sapphire modelini tercih ederim dedim. Yoksa 32500'e alabiliyorsam niye sapphire alayım?

Geri