Mağazalara gidip sorun internette bu fiyattı geçen gün diyeBilmiyordum sağolun hocam. Ben iffalcon veya bu tcl arasında kalmıştım 60k görünce geri çekilmiştim takip edeyim denk gelirse alayım. Bu tcl oyun oynamaya uygun mu hocam? Hikayeli oyunlar.
Mağazalara gidip sorun internette bu fiyattı geçen gün diyeBilmiyordum sağolun hocam. Ben iffalcon veya bu tcl arasında kalmıştım 60k görünce geri çekilmiştim takip edeyim denk gelirse alayım. Bu tcl oyun oynamaya uygun mu hocam? Hikayeli oyunlar.
Hocam hem konudaki model hem de TCL'in paneli aynı diye biliyorum. VA panel olduğu için hafiften ghosting hissedilebilir ama iki panel de doğal 4K 144Hz desteklediği için oyun konusunda iyi deneyim sunacaktır. Daha iyi deneyim için OLED'e gitmek gerekebilir.Bilmiyordum sağolun hocam. Ben iffalcon veya bu tcl arasında kalmıştım 60k görünce geri çekilmiştim takip edeyim denk gelirse alayım. Bu tcl oyun oynamaya uygun mu hocam? Hikayeli oyunlar.
Yüzde 20 de yapsa 60 tan 41 olmaz artık oVatan geceleri bazı ürün gruplarında %20'ye varan indirimler yapıyor. İndirime giren ürünler ve indirim yüzdeleri zaman zaman değişiyor.
Cuma gitcem cumaya kadar internetten düşer falan direkt alırımMağazalara gidip sorun internette bu fiyattı geçen gün diye
Oledler çok pahalı iffalcon 31k şuan.Hocam hem konudaki model hem de TCL'in paneli aynı diye biliyorum. VA panel olduğu için hafiften ghosting hissedilebilir ama iki panel de doğal 4K 144Hz desteklediği için oyun konusunda iyi deneyim sunacaktır. Daha iyi deneyim için OLED'e gitmek gerekebilir.
Hocam fiyatlar dalgalı ama bu fiyatlara alternatifler varken tekrar indirime girebilir. Benim en büyük pişmanlığım 39 bin liraya 48" LG Oled C5'i almamak oldu.Yüzde 20 de yapsa 60 tan 41 olmaz artık o
48 inc piyasada yok mu? Bulamadım hocam.Hocam fiyatlar dalgalı ama bu fiyatlara alternatifler varken tekrar indirime girebilir. Benim en büyük pişmanlığım 39 bin liraya 48" LG Oled C5'i almamak oldu.
Hocam bir dönem sık sık indirimle 45 bin altı satılan bir modeldi. Stoklar bitmeye yakın 39 binden verdiler sonra da gören olmadı bir daha48 inc piyasada yok mu? Bulamadım hocam.
LG OLED48C54LA 48 inç 121 cm 4K OLED evo Smart TV AI Sihirli Kumanda webOS25Hocam bir dönem sık sık indirimle 45 bin altı satılan bir modeldi. Stoklar bitmeye yakın 39 binden verdiler sonra da gören olmadı bir daha![]()
Doğrudur C5 serisinin 48" modeli. Fakat hep teşhir var farkettiyseniz stokları tükendi.LG OLED48C54LA 48 inç 121 cm 4K OLED evo Smart TV AI Sihirli Kumanda webOS25
Vatanda 50 bine satiliyo bu. Aynısı mı acaba
Benim bahsettiğim modele bakmamışsın anlaşılan, yeni çıkan 144 hz modelinden bahsemiştim.next giriş seviye kral 25 k idi mini led ( 65 inç ) , misal iffalcon 33k ( 55 inç ) idi vatanda paraf indirimiyle baya iyi düşüyordu lansman a özel , iffalcon teknik özelliklere baktığımızda bütçeye göre next ten iyi , fiyat olarak da pahalı kalıyor bütçen varsa tcl yada samsung al derim , bütçen kısıtlıysa iffalcon alınabilir ama teknik servisi hakkında iyi mi kötü mü belli değil , next kesinlikle servis kalitesinde bütün firmaları sollar , servis çalışanları çok ilgili ve yardımcı oluyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
lansman da 65 inç fiyatı paraf indirimiyle o fiyatlara geliyordu