Öneri Kablosuz Fare Önerisi (Bütçe 1000-1500TL)

Yuna

80+
Reaksiyon skoru
0
Selam. Uzun zamandır Gamepower BANE isimli fareyi kullanmaktayım (1.5 yıldır), bir kaç aydır falan fareyi hareket ettirirken fare imlecinin takıldığını gördüm. Yakın bir zamanda faremi değiştirmek istiyorum, oyun oynarken çok rahatsız etmeye başladı artık, özellikle CS2 falan oynarken.
Aradığım özellikler tam olarak şöyle:
1- 1000-1500TL gibi bir bütçem var (Bütçemi çok aşmıyorsa esnetebilirim)
2- Kablosuz bir şey arıyorum, alanım çok olmadığı için fare kablosu çok takılıyor bir yerlere.
3- Hafif bir şey arıyorum, genelde yüksek sens ve dpi oynarım (örnek: 1000 dpi 2.5-3 sens), FPS oyunları oynarken fareyi bazen çok hızlı bazen çok yavaş hareket ettiriyorum, o yüzden daha iyi bir kontrol için hafif ağırlık istiyorum.
4- Makro tuşları olsun (minimum 2 yeterli)
5- 1000Hz.

Kargo ile ₺1300 civarına denk geliyor. Fiyatına göre özellikleri iyi.

Kabaca 48 gram ağırlığı (genellikle 48-52 arasıdır, ben de Scyrox var o 32-38 arası),
3395 sensörü, ₺1500-2000 arası giriş farelerinde olan oyun sensörü
300 MAh bataryası (1K Hz için 1-1.5 hafta, hem de hızlıca dolar, yatarken veya bir şey izlerken bilgisayara takarsın 5-10 dakikaya dolar),
İddiasına göre de 120 milyon tıklamalı switchi var. Ama en kötü 70 milyon tıklamalı switchler oluyor bu farelerde uzun süre götürür.

Sürücü bağlantısı:

İleri ve geri tuşunu büyük ihtimalle değiştirebiliyorsun. Sayfasındaki yazılım görselinde var. Genelde de bu tarz farelerde bu ayarlar oluyor.

Alternatif olarak bütçe çıkarsa A9 Plus alınabilir. ₺1900 kargo ile ₺2000 bulur, direkt Amazon üzerinden taksitle de alınabilir.

Kargo ile ₺1300 civarına denk geliyor. Fiyatına göre özellikleri iyi.

Kabaca 48 gram ağırlığı (genellikle 48-52 arasıdır, ben de Scyrox var o 32-38 arası),
3395 sensörü, ₺1500-2000 arası giriş farelerinde olan oyun sensörü
300 MAh bataryası (1K Hz için 1-1.5 hafta, hem de hızlıca dolar, yatarken veya bir şey izlerken bilgisayara takarsın 5-10 dakikaya dolar),
İddiasına göre de 120 milyon tıklamalı switchi var. Ama en kötü 70 milyon tıklamalı switchler oluyor bu farelerde uzun süre götürür.

Sürücü bağlantısı:

İleri ve geri tuşunu büyük ihtimalle değiştirebiliyorsun. Sayfasındaki yazılım görselinde var. Genelde de bu tarz farelerde bu ayarlar oluyor.

Alternatif olarak bütçe çıkarsa A9 Plus alınabilir. ₺1900 kargo ile ₺2000 bulur, direkt Amazon üzerinden taksitle de alınabilir.
ATK Dragonfly A9 nasıl peki, Plus ile arasında aman aman bir fark var mı 400 Liraya değecek?
Birde VXE Dragonfly V3 nasıl? Aslında istediğim her şeyi karşılıyor ve 1000 lira, çok cazip geldi ama yine de diğer 2si ile arasında ki farkı merak ediyorum ve fiyat farkına değer mi?

Alınabilir de MCU ve sensörü konusunda bir fikrim yok. Plus arasında fark var ve o farka değer. Ben olsam çıkıyorsa A9 Plus alırdım.

Geri