Bu konu ben de bagimlilik yapti. Hepsini okudum sanirimBeyler dünden bu yana 117 sayfa ne konuştunuz? 117 sayfanın hepsini okuyan var mı?
Bu konu ben de bagimlilik yapti. Hepsini okudum sanirimBeyler dünden bu yana 117 sayfa ne konuştunuz? 117 sayfanın hepsini okuyan var mı?
Nerden yakalarsam ordan devamBeyler dünden bu yana 117 sayfa ne konuştunuz? 117 sayfanın hepsini okuyan var mı?
Sardı bu aradaBu konu ben de bagimlilik yapti. Hepsini okudum sanirim![]()
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...5-6400mhz-cl32-1-40v-rgb-dual-kit-pc-ram.html bu ürün cl32Cl32 olanı mı önerdiler cl30 mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Siparis saatiniz neydi
Çeyize gidecek herhalde.2*16 32Gb DDR4` den 2 farklı hesapla 2`şer tane sipariş vermiştim. 1 hesapta ki ürünler kargoya verildi diğerinde fatura kesilmiş kargoya verilmesini bekliyorum. Bir de mağazadan DDR5 siparişi vermiştim o ne olacak acaba![]()
Kargoya teslimatı bekleniyor diyorsa yarına kalmıştır hocam fatura saat kaçta kesilmişÜrünler onaylandı kargoya dağıtım bekleniyorda kaldı aynı olayı yaşayan var mı?
Yok kırıp youtube a içerik çekicemÇeyize gidecek herhalde.
Hocam gönderirler içiniz rahat olsun benim ram de aynı şekil sizin gibi.Ürünler onaylandı kargoya dağıtım bekleniyorda kaldı aynı olayı yaşayan var mı?
6000Mhz'den aşağı ramin yüzüne bakmadığımız zamanlar.Yok kırıp youtube a içerik çekicem![]()
Pahalı almışsın, o fiyata satılacağı bile şüpheli ikinci elleri 3K bandı zaten DDR4 kitlerin.Bana sallama ben 2x8 i 3.5 dan aldım 5 e koycam herkes nasiplensin diye![]()
Bendede yokvay vay vay çakal vatanım siparişlerim bölümüne giremiyorum az önce öyle bi girer gibi oldu seçtiğiniz yıla ait sipariş yok diyor) adamlar hesaptan siliyor siparişi vay vay vay siparişlere girebilen var mı bana özel makara mı bi kontrol edebilir mi gören