❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Ram bilgim zayıf baya hocam tek parça kaldı bilgisayarda eksik. Kabul ettim ben de ürünü ama hata mı yaptım emin olamıyorum.
Diğerine göre fark var lakin fiyat olarak piyasanın altında hala tek parça kaldıysa bence daha fazla kasmaya gerek yok. Eğer sadece Expo açıp kullanıcaksanız neredeyse hiçbir fark olmayacak zaten.

aldiginiz cikolatalari 3-4 katina satma niyetindeyseniz size hak vermem. yok ben cikolatalari yiyecektim diyorsaniz haklisiniz. ama birden fazla alanlar genelde ilk soyledigim niyette olanlar. ilkini yapanlar benim gozumde ahlaksizdir. hicbir sekilde de bu insanlarla yan yana gelmem.
Öznel bakış açınıza ve kimlerle yan yana gelip gelmeyeceğinize diyebilecek bir şeyim yok, keza umrumda da değil bunlar.

Konuya dönersek çikolatayı yemek, çocuklara dağıtmak, pazarda satmak, dolaba koyup kışa saklamak tamamen parasını ödeyip satın alan sahibinin tasarrufudur. Özel mülkiyet derler belki bilirsiniz.

Direkt iptale düşürdüklerinden biri benim. Aynı üründen 2 tane de almadım. Mail attım sonuca göre thh bakıcam
Acaba stok fazlası satış mı oldu da iptal ettiler? Stok fazlasıda nasıl satacaklar o da mantıksız. Çünkü fotoğraftaki ramleri sepette onaylamaya çalışırken -31 stok yazıyordu alamadım.

Öznel bakış açınıza ve kimlerle yan yana gelip gelmeyeceğinize diyebilecek bir şeyim yok, keza umrumda da değil bunlar.

Konuya dönersek çikolatayı yemek, çocuklara dağıtmak, pazarda satmak, dolaba koyup kışa saklamak tamamen parasını ödeyip satın alan sahibinin tasarrufudur. Özel mülkiyet derler belki bilirsin.
oncelikle sunu soyleyeyim sizin fikirlenizde ayni orantida benim umurumda degil.

konuya donersek cikolatayi satan size al bunlari 3-4 katına ikinci el sitelerinde sat diye satmıyor. özel mülkiyet falan boş laflar bunlar.

vatan al-satcilari bu sekilde uzmeye devam ederse onlardan baska bir yerden de alisveris yapmam. benim icin gayet pozitif yaptiklari hareket.

daha fazla uzatmaya gerek yok, sizinle yan yana gelmiyecegimi soylemistim. iyi aksamlar...

Bundan almıştım ses seda yok ne yapayım sizce? Arayıp durum kontrolü mü yapayım, onlar muadil için arayacak olurlarsa ulaşamayabilirler
ara hocam ben aradim sorun yok dediler

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
oncelikle sunu soyleyeyim sizin fikirlenizde ayni orantida benim umurumda degil.

konuya donersek cikolatayi satan size al bunlari 3-4 katına ikinci el sitelerinde sat diye satmıyor. özel mülkiyet falan boş laflar bunlar.

uzatmaya gerek yok, sizinle yan yana gelmiyecegimi soylemistim. iyi aksamlar...
Tamam haber edersiniz.

Full rgb olsa güzel gözükücekti de yapacak bir şey yok maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muadil olarak bu ram önerildi aldığım ürün için.

Evet bende başta şaşırdım sonradan 2 tane dediler de Hynix olsa iyiydi.
Cl32 olanı mı önerdiler cl30 mu

Kargoya verildi beklemedeyim
Siparis saatiniz neydi

2*16 32Gb DDR4` den 2 farklı hesapla 2`şer tane sipariş vermiştim. 1 hesapta ki ürünler kargoya verildi diğerinde fatura kesilmiş kargoya verilmesini bekliyorum. Bir de mağazadan DDR5 siparişi vermiştim o ne olacak acaba 🤔

Beyler dünden bu yana 117 sayfa ne konuştunuz? 117 sayfanın hepsini okuyan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,189
Üyeler
192,944
Son üye
Tyronless
Geri