Aynısının cl30 lugu yerine. Total ram gb aynı olarakneyin yerine hocam kaçırdım
Aynısının cl30 lugu yerine. Total ram gb aynı olarakneyin yerine hocam kaçırdım
Eskiden öyleydi ama artık m die larda fena olmadığı için onu da kullanabiliyorlar partiye göre değişebiliyor. Test yapıldığı zaman o kullanıldığını söylüyor sadece.Çip Hynix-A yazıyor Anakartın ram uyumluluk sayfasından baktım
Buna katılıyorum. Keşke olmasaydı.tek urun aldigi halde siparisi iptal olanlar var. asil onlara yazik.
Her ürünün sayfasında max 2 alınabilir yazıyordu sankiKesinlikle haklısınız ama ne burada ne de hakem heyeti ile yapacağınız görüşme/yazışmada kendinizi anlatamazsınız. Saçma sapan kafalar var ülkede maalesef. Bir mağaza ''kampanya şartları'' olmaksızın indirim yapıyor ve sipariş oluştururken istediğiniz adette alım yaptırıyor sonra keyfine göre ''omo boz son kollonocoyo sotoyoz, tocor olonlor komponyodon foydolonomoz'' tarzında SMS gönderiyor. Hukuk devletinde olacak iş değil. Sizi çok iyi anlamak ve hak vermekle beraber aynı durumda olmama rağmen hakkımı aramayacağım. Hak ararken daha çok yorulup daha çok sinirleniyorum... Sonuç mu? Sıfır.
Hynix yerine samsung olucak muhtemelen. Yapacak bir şey yok.ellerinde bu yoksa yapacak bir şey yok ama kötü bir çip değildir 36 fena değil
Yok hocam ben görmedim ama diyelim ki öyle olsun. Ben hiçbir üründen 2 adetten fazla almadım ki zaten...Her ürünün sayfasında max 2 alınabilir yazıyordu sanki
Ram bilgim zayıf baya hocam tek parça kaldı bilgisayarda eksik. Kabul ettim ben de ürünü ama hata mı yaptım emin olamıyorum.ellerinde bu yoksa yapacak bir şey yok ama kötü bir çip değildir 36 fena değil
aldiginiz cikolatalari 3-4 katina satma niyetindeyseniz size hak vermem. yok ben cikolatalari yiyecektim diyorsaniz haklisiniz. ama birden fazla alanlar genelde ilk soyledigim niyette olanlar. ilkini yapanlar benim gozumde ahlaksizdir. hicbir sekilde de bu insanlarla yan yana gelmem.O ne demek yaMarkette çikolata indirimi vardı ve 1 adet değil 35 adet almak istedim. Kampanya şartlarında alım sınırı yoktu, üstelik kasiyer de satışı yaparken herhangi bir sınırdan bahsetmedi? PARASINI VERİP ALDIM...
Hocam iptale düşmediyse muadil öneriyorlar direkt arayınXPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bundan almıştım ses seda yok ne yapayım sizce? Arayıp durum kontrolü mü yapayım, onlar muadil için arayacak olurlarsa ulaşamayabilirler
Hocam senin mevzuyu bilmiyorum şöyle örnek bi foto bıraktımYok hocam ben görmedim ama diyelim ki öyle olsun. Ben hiçbir üründen 2 adetten fazla almadım ki zaten...
boşver kabul etmeyip ne yapıcan şimdi alsan 20 den fazla bayılman lazım hayırlı olsunRam bilgim zayıf baya hocam tek parça kaldı bilgisayarda eksik. Kabul ettim ben de ürünü ama hata mı yaptım emin olamıyorum.