Hocam size cl30 mu önerdiler 36 mı. Atabilir misiniz önerilen ürünü zahmet olmayacaksa.Evet bu Hynix cl30 6000mhz diğerleri çıkamıyor ama a mı m mi belli değil.
Hocam size cl30 mu önerdiler 36 mı. Atabilir misiniz önerilen ürünü zahmet olmayacaksa.Evet bu Hynix cl30 6000mhz diğerleri çıkamıyor ama a mı m mi belli değil.
evet bu hocam. amd tarafinda 6000'de kullanicaksiniz zaten. intelse sisteminiz biraz uzucu evet. bize onerdikleri urun bir tik daha ucuz aldigimiza gore zaten. ama bence sorun yok yaa, uzumu bulduk bagi da biraz camurlu olsun.akakçe linki atmışsın ama bu dimi çünkü bana bunu önerdiler https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...5-6400mhz-cl32-1-40v-rgb-dual-kit-pc-ram.html tek hoşuma gitmeyen noktası öncekinin mhz değeri 8000 e cıkabiliyodu bu 7200 sanırım
6000mhz cl30 ddr5 için sweet pointevet bu hocam. amd tarafinda 6000'de kullanicaksiniz zaten. intelse sisteminiz biraz uzucu evet. bize onerdikleri urun bir tik daha ucuz aldigimiza gore zaten. ama bence sorun yok yaa, uzumu bulduk bagi da biraz camurlu olsun.
2 ürün var biri kardeşimin biri benim. Benim olan Hynix ama ona samsung düştü muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer a die ise çıkar ama günlük kullanımda pek mantıklı değil voltaj yükseltmen gerekecek ve ekstra ısınacak. Eğer çok iyi soğutman yoksa çok kararsız olur.
Çip Hynix-A yazıyor Anakartın ram uyumluluk sayfasından baktımevet hynix, ancak a die da olabilir m die'da olabilir. yeni parti urunler belirsiz xpg'de, sansiniza ne cikarsa. aralarinda o kadar buyuk farklar yok, ikisi de okey benim icin.
6000mhz ise a olma ihtimali %1 . A serisi genelde 7200 mhz ve ustu hizlara sahip olanlarda oluyor. 7800mhz cl 36 g skill var bende mesela , tum alt ayarlari ile birlikte 6200mhz cl28 kullaniyorum. piyasada istedigin kadar royal serisi filan al bunlarin yaninda hikayeevet hynix, ancak a die da olabilir m die'da olabilir. yeni parti urunler belirsiz xpg'de, sansiniza ne cikarsa. aralarinda o kadar buyuk farklar yok, ikisi de okey benim icin.
anakart , islemci ve ram nereye kadar kaldiriyor ise en tatli nokta odur. bende 6200mhz cl28 kaldiriyor mesela6000mhz cl30 ddr5 için sweet point
neyin yerine hocam kaçırdımhttps://www.vatanbilgisayar.com/xpg...siyah-rgb-ddr5-6000mhz-cl36-1-35v-pc-ram.html Bana önerilen ürün bu 2 adet
Kesinlikle haklısınız ama ne burada ne de hakem heyeti ile yapacağınız görüşme/yazışmada kendinizi anlatamazsınız. Saçma sapan kafalar var ülkede maalesef. Bir mağaza ''kampanya şartları'' olmaksızın indirim yapıyor ve sipariş oluştururken istediğiniz adette alım yaptırıyor sonra keyfine göre ''omo boz son kollonocoyo sotoyoz, tocor olonlor komponyodon foydolonomoz'' tarzında SMS gönderiyor. Hukuk devletinde olacak iş değil. Sizi çok iyi anlamak ve hak vermekle beraber aynı durumda olmama rağmen hakkımı aramayacağım. Hak ararken daha çok yorulup daha çok sinirleniyorum... Sonuç mu? Sıfır.Nasıl hiçbir şey demez? İki ürün almasaydınız derken ? Sistemde kampanya başlattık iki ürün alamazsınız diye bir ibare vardı da biz mi görmedik? Hocam 2 tane ürün sipariş verildi diye sen tacirsin birini iptal ediyorum hemde pahalı olanı iptal ediyorum bahanesini hakem heyeti aaa evet vatan haklıymış diye yer mi sence ? Fiyat hatası yaptık o sebeple iptal ettik dese haklı ama kampanya başlatıp hiçbir uyarı vermeden siparişi verdirip sonrasında da sen tacirsin diyip iptal etmesinin hiçbir haklı sebebi yok.
Hocam size cl30 mu önerdiler 36 mı. Atabilir misiniz önerilen ürünü zahmet olmayacaksa.
iyi yapmislar. ihtiyacinizdan fazlasini neden aliyorsunuz ki? gidin ugrasin nereye sikayet ediyorsaniz edin.Nasıl hiçbir şey demez? İki ürün almasaydınız derken ? Sistemde kampanya başlattık iki ürün alamazsınız diye bir ibare vardı da biz mi görmedik? Hocam 2 tane ürün sipariş verildi diye sen tacirsin birini iptal ediyorum hemde pahalı olanı iptal ediyorum bahanesini hakem heyeti aaa evet vatan haklıymış diye yer mi sence ? Fiyat hatası yaptık o sebeple iptal ettik dese haklı ama kampanya başlatıp hiçbir uyarı vermeden siparişi verdirip sonrasında da sen tacirsin diyip iptal etmesinin hiçbir haklı sebebi yok.
ellerinde bu yoksa yapacak bir şey yok ama kötü bir çip değildir 36 fena değilhttps://www.vatanbilgisayar.com/xpg...ade-siyah-ddr5-6000mhz-cl30-1-35v-pc-ram.html bu ürüne
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...siyah-rgb-ddr5-6000mhz-cl36-1-35v-pc-ram.html bundan 2 tane muadil verdiler sizin gibi
O ne demek yaihtiyacinizdan fazlasini neden aliyorsunuz ki?