2.monitör önerisi istiyorum

Anlamadım Hocam ?
Hocam sizin için önermelik tam bir 144hz f/p canavarı peşin fiyatına 12 taksit monitör biliyodum. Özellikle 2.monitör olmak için ama şansınıza stok bitmesi değil, direk ürün satıştan kaldırılmış.

Model Neydiki Hocam ?
Hocam monsterdıda yazmayım demiştim. Biliyosun çoğu kişi monster düşmanı ben kullandığım için önerecektim. Ama dediğim gibi linçe sebep oluyo diye artık anca 2.monitör falan olaraj öneriyorum. Model aryond a24 v1 - satıştan kalktı v2 geldi. Zaten donanım arşivi forum dahil bir çok kişi testini yaptı. Çok f/p ydi tarafsız bakarsan ama diğer pahalı modelleri alınmaz yani o kadar güzel monitörler varken.

Anlamadım Hocam ?
2li monitör kolu olarak dedim hocam ne ne önerirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reisim al gayet güzel renkleri var seni tatmin eder askerde kolay gelsin allaha emanet
Renkleri nasıl veriyor hocam bu model

2li monitör kolu olarak dedim hocam ne ne önerirsin

Renkleri nasıl veriyor hocam bu model

Hocam monsterdıda yazmayım demiştim. Biliyosun çoğu kişi monster düşmanı ben kullandığım için önerecektim. Ama dediğim gibi linçe sebep oluyo diye artık anca 2.monitör falan olaraj öneriyorum. Model aryond a24 v1 - satıştan kalktı v2 geldi. Zaten donanım arşivi forum dahil bir çok kişi testini yaptı. Çok f/p ydi tarafsız bakarsan ama diğer pahalı modelleri alınmaz yani o kadar güzel monitörler varken.
Pahalıymış .

Evet hocam zaten v2 değmez parasına. Onun yerine yazdığım gibi daha güzel monitörler var o paraya. Ama v1 i kullandığım için parasına göre iyi olduğunu demiştim. O da dediğim gibi satıştan kalkmış.

Pahalıymış .

Geri