R7 7800x3d taktım bilgisayara fakat 120mm sıvı soğutucu var ve oyunlarda 75-80 dereceleri bazende 85 dereceleri görüyor buı yüzden değiştirmem gerekiyor önerebileceğiniz 360mm varmı bütce 5-6k argb ve sade tasarımı olursa daha iyi olur.
+ ekranı da varR7 7800x3d taktım bilgisayara fakat 120mm sıvı soğutucu var ve oyunlarda 75-80 dereceleri bazende 85 dereceleri görüyor buı yüzden değiştirmem gerekiyor önerebileceğiniz 360mm varmı bütce 5-6k argb ve sade tasarımı olursa daha iyi olur.
Bu soğutucunun beyaz ve a RGB fanlı versiyonu yok mu?+ ekranı da var
bu da inceleme + indirim konum.![]()
Ocypus Sigma L36 PRO Siyah 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Sigma L36 PRO Siyah 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ocypus Sigma L36 PRO Beyaz 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Sigma L36 PRO Beyaz 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Marka kötü bir marka değil arkadaşlar bu soğutucu üst seviye bir soğutucu yani öyle dandik değil. Ocypus markası türkiye de bir süre olan bir marka ancak stokları tükendiği için bir anda silinmişti şu sıralar çoğu ürününe stok geliyor.
techpowerup ta incelemesi var fiyatına...![]()
Ocypus Sigma L36 PRO Review
The Ocypus Sigma L36 PRO is a 360 mm AIO that delivers solid to exceptional performance, depending on the platform. The 3.5" IPS display is sharp, the software is light, and the included alternative fan cable keeps noise in check. At its listed price and with a five-year warranty, it certainly...www.techpowerup.com
- jombo
- Cevaplar: 43
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Beyazı var argb olanı yok.Bu soğutucunun beyaz ve a RGB fanlı versiyonu yok mu?
Peki sence görüntüsü kötü durur mu ve sonradan ekstra fan alsam değiştirebilirim değil mi?Beyazı var argb olanı yok.
Evet sonra fan alırsan değiştirebilirsin , bana soracak olursan argb olmaması çok daha iyiPeki sence görüntüsü kötü durur mu ve sonradan ekstra fan alsam değiştirebilirim değil mi?