🔥İndirim Attack Shark X11 Siyah / Beyaz Mouse 1261 TL

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
791
Merhaba Arkadaşlar,

Amazon.com.tr üzerinde Attack Shark x11 hem beyaz hemde siyah renk seçeneğinin fiyatı düşmüş. İhtiyacı olanlara duyurulur.

Bu arada SE versiyonu da benzer fiyatta ancak sensörü vs. Aynı olmasına rağmen SE versiyonda şarj standı yer almıyor.

Razer benzeri elime güzel oturur ucuz yollu olsun diye almıştım ama takılma sorunu nedeniyle iade etmiştim tabii biraz da şans işi fiyat fena değil ekimde 1529tl ye almışım .

O değil yok yere indirim bulup üstüne masrafa girdik :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
Çok bilmiyorum hocam ekipmanları. Zamanında Temu'dan çekmiştik biraz daha asimetrik ergonomik bir şeyler bakınıyorum.
anladım bende de pro versiyonu var gayet memnunum güzel mouse bence. Tek sıkıntısı benim sol clickte ciyak ciyak ses geliyor bi tık rahatsız etmeye başladı. Ama bundan önceki mouse da steelseries aerox 3 var duruyor bu mouse aerox 3 den çok çok daha iyi düşün yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
anladım bende de pro versiyonu var gayet memnunum güzel mouse bence. Tek sıkıntısı benim sol clickte ciyak ciyak ses geliyor bi tık rahatsız etmeye başladı. Ama bundan önceki mouse da steelseries aerox 3 var duruyor bu mouse aerox 3 den çok çok daha iyi düşün yani.

Açıp mekanizmanın kenarına arabalar için satılan silikon yağlama spreylerinden çok çok küçük bir miktarda sıkıp kurtulabilirsiniz ben daha önce bir mouse'umda benzer bir çözüm sağlamıştım.

Hocam o olay bende de sağda var fakat sürekli olmuyor. Büyük ihtimalle kronik olabilir.

Açıp mekanizmanın kenarına arabalar için satılan silikon yağlama spreylerinden çok çok küçük bir miktarda sıkıp kurtulabilirsiniz ben daha önce bir mouse'umda benzer bir çözüm sağlamıştım.
wd40 gibi mi?

Geri