❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

arkadaslar thh filan alamazsınız, faturası yasal olarak e-fatura kapsamında kesilmediyse hiç şansınız yok, bırakın adamlar bir indirim yapmış fakat alamadık yapacak bişey yok. boş yere kağıt masrafı. zaman kaynak kaybından bişey değil.

arkadaslar thh filan alamazsınız, faturası yasal olarak e-fatura kapsamında kesilmediyse hiç şansınız yok, bırakın adamlar bir indirim yapmış fakat alamadık yapacak bişey yok. boş yere kağıt masrafı. zaman kaynak kaybından bişey değil.
Hiçbir masrafı yok bilgilerle e devlet üzerinden dilekçe yazmak mümkün. İnsanların hak arayışına ket vurmayın

Hiçbir masrafı yok bilgilerle e devlet üzerinden dilekçe yazmak mümkün. İnsanların hak arayışına ket vurmayın

kimseye bişey vurmuyorum brocum, faturan kesildiyse e-faturanı indir o zaman başvur, ama siparişim iptal oldu diye bir kazanım yok sadece bunu belirtiyorum.

N11 de grafik tablet almıştım uygundan faturam kesildiği halde yanlış kupon yapmislar diye thh beni haksiz bulmustu ve beni bu durumu suistimal ediyor gibi göstermişti cok da ise yarayacağını düşünmüyorum açıkçası

Bir tek benimki mi iptal edildi acaba lancer 64gb :( gerçekten tek bir ürün alıp ticari alım sebebiyle iptal edildi inanmıyorum böyle bir durum yaşayıp müşteri hizmetleri ile görüşen oldu mu nasıl bir yol ilerlediniz?
Üzülme tek sen değilsin benimde iptal edildi ddr5 😂

Ben az önce arayıp sordum. 2x16 6000MHz CL30 ram sipariş etmiştim. Onun yerine 2x16 6000 MHz CL36 önerdiler

Kampanyadan yararlanamayıp ram ihtiyacı olan varsa dmsen mesaj atsın yardımcı olayım.

Benim de DDR5 siparişim iptal edildi, DDR4 onaylandı. İkisini de ihtiyaçtan aldım. Mail falan attım bakalım ne sonuç çıkacak.

adamlar şey diye düşüyor galiba ddr4 alıyorsa ddr5 e ihtiyacı yoktur. nitekim sahibinden doldu tasti ramlerler ki daha kargolar gelmemistir. forumun sadece kucuk bir kısmı yararlanabilmis.

Geri