joker38
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Neye göre yazıyor acababende alırkan yeni gibi yazıyordu. Şimdi baktım sipariş detayına kullanılmış mükemmel yazıyor lol
Neye göre yazıyor acababende alırkan yeni gibi yazıyordu. Şimdi baktım sipariş detayına kullanılmış mükemmel yazıyor lol
Neye göre yazıyor acababen alırken de mükemmel yazıyodu
27kya ikinci el pg27ucdm mi aldın doğru mu okudumGeçen ay ikinci el 27k ya aldım. Oled monitörleri ikinci el kovalamak çok mantıklı. Daha önce de 25k ya pg27aqdp almıştım 480hz 2k
30 gün iade imkanı var2. el oled monitor mu alınır parmak izli gelecek yani çöp olacak, izler çıkmıyor çıkarmaya çalışsan daha kötü oluyor panel. en uzak durulması gereken şey 2. el oled monitör.
glossylerin en büyük eksisi bu herade, çok şikayet var.xgaqdp vardı aynen bu problemden dolayı iade ettim ne kadar silersem sileyim çıkmadı. rezillikti valla
Doğru hocam27kya ikinci el pg27ucdm mi aldın doğru mu okudum
bugün teslim edilecek inşallah bekliyorum
Jelatinleri üzerinde geldi hatta kutuda Asus bandı vardı ama çalışma saati 26 saat görünüyordu. Ölü pixel göremedim. Firmware güncellemesi esnasında fail verip duruyordu hem windows hem flash bellek ile denedim ama olmadı. Daha sonra redditte gördüğüm bir yöntemle güncelleyebildim. Şuan yazılımı son sürümde gözle görünür bir sorun yok başka bakmam gereken bir şey var mı neyi arızalı olabilir?
nasıl güncelledin firmware? yazsana bende aynı şekilde yaparımJelatinleri üzerinde geldi hatta kutuda Asus bandı vardı ama çalışma saati 26 saat görünüyordu. Ölü pixel göremedim. Firmware güncellemesi esnasında fail verip duruyordu hem windows hem flash bellek ile denedim ama olmadı. Daha sonra redditte gördüğüm bir yöntemle güncelleyebildim. Şuan yazılımı son sürümde gözle görünür bir sorun yok başka bakmam gereken bir şey var mı neyi arızalı olabilir?
Not: yakınlık sensörü olayını saçmalamışlar eskiden ekran başından ayrılınca 1 dk sonra kapatma seçeneği varmış şuan güncellemeyle minimum 5 dk yapmışlar (5-10-15 dk şeklinde). 5 dkyı ben zaten windowstan da ayarlardım herneyse çalışıyor en azından