❌İndirim Bitti! ASUS ROG SWIFT PG27UCDM 4K 240 HZ OLED 43.600₺ [Amazon Depo - Mükemmel Durumda]

Jelatinleri üzerinde geldi hatta kutuda Asus bandı vardı ama çalışma saati 26 saat görünüyordu. Ölü pixel göremedim. Firmware güncellemesi esnasında fail verip duruyordu hem windows hem flash bellek ile denedim ama olmadı. Daha sonra redditte gördüğüm bir yöntemle güncelleyebildim. Şuan yazılımı son sürümde gözle görünür bir sorun yok başka bakmam gereken bir şey var mı neyi arızalı olabilir?

Not: yakınlık sensörü olayını saçmalamışlar eskiden ekran başından ayrılınca 1 dk sonra kapatma seçeneği varmış şuan güncellemeyle minimum 5 dk yapmışlar (5-10-15 dk şeklinde). 5 dkyı ben zaten windowstan da ayarlardım herneyse çalışıyor en azından
Ben 27kya xg27ucdmg aldım kabul edilebilir yazmasına rağmen çalışma saati 13 saat geldi ilginç

geldi test ettim 93 saat kullanılmış garantisi 12.01.2026 başlamış gözüküyor. bakalım bir kaç gün kullanacağım ilk önizlemem pek fark yok gibi hissettirdi 2k dan 4k geçince bilemedim. Renkler falan da bi garip geldi. test ediyor olacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,202
Üyeler
192,953
Son üye
Umut0450
Geri