Çözüldü✓ COLORFUL Markası Nasıl Anakart Alacam Yardım Ederseniz Sevinirim.

inceleme + indirim konusu , ses konusunda über iyi değil ancak kasa kapalı ve kulaklık takılı iken tatmin eder.
bakayım bir

COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 DDR5 7600MHz ATX AM5 bu modelini almak istiyorum özellik açısından filan güzel biosunda sorun varmış ama çözülmüş diye okudum çözüldümü sizce, yazılımsal olarak, ileride bir sorun yaratırmı? özellikle bu anakart ve model hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

işlemci: 7 9800x3d aldım

DRİVER VE BİOSU BU ŞEKİLDE [ TEKNİK ÖZELLİKLERİ ]
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Al görürsün forumda kilerin çoğu boş yapıyor sırf 1 2 özellik önde diye aldırdılar kuzenime lanet olası bios yüzünden lanet getirdi. MSİ Asus GİGABYTE dan şaşma

Al görürsün forumda kilerin çoğu boş yapıyor sırf 1 2 özellik önde diye aldırdılar kuzenime lanet olası bios yüzünden lanet getirdi. MSİ Asus GİGABYTE dan şaşma
hm kötü olmuş
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart diğer tercihim bu olcak gibi ozaman

peki hocam herhangi bir sıkıntı oldumu?

@darktower hocam sizin bu konudaki anakart hakkında bilginiz varmı acaba?
Mavi ekran bir kez bile yemedim stabiliteyi tutturduktan sonra. 4 slot ram oc lu kullanıyorum.

Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart aldım teşekkür ederim yorumlarınız için

Geri