70.000 TL Bütçe ile Her Şey Dahil (Monitör + Ekipman) Sistem Toplama

ShyPanda

80+
Reaksiyon skoru
0
başlıkta dediğim gibi 70k ya kadar bütçem var ama her şey dahil istiyorum yani sadece kasa değil. monitörü klavyesi mouseu falan hepsi içinde olacak şekilde bi set dizeceğim.bu fiyata şu an en mantıklı ne alınır? hazır sistem mi baksam yoksa tek tek toplamak daha mı karlı olur pek emin olamadım. link falan varsa bildiğiniz güzel bi şeyler atabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler eyvallah.

başlıkta dediğim gibi 70k ya kadar bütçem var ama her şey dahil istiyorum yani sadece kasa değil. monitörü klavyesi mouseu falan hepsi içinde olacak şekilde bi set dizeceğim.bu fiyata şu an en mantıklı ne alınır? hazır sistem mi baksam yoksa tek tek toplamak daha mı karlı olur pek emin olamadım. link falan varsa bildiğiniz güzel bi şeyler atabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler eyvallah.
Hocam mousetur klavyedir kulaklığı vs. bunların hepsi kişisel zevk. Mümkün olduğunca düşük bütçede bunları seç kalan bütçeyi söyle ki öyle yardımcı olalım. Ben sana mouse seçsem elin büyükmü küçükmü 8k hz mi istiyosun klavyeyi nasıl seviyosun tarzı bilgileri bilemeyeceğimiz için sen çevre birimlerini seç kalan bütçeyi bize söyle. Bide AMD kartlara alerjin varmı nvidia şart mı değilmi onuda belirt.

ayrıca istediğim klavye mouselerde var ayrıca biraz benzer olsalar daha iyi olur 8000hz civarı

ayrıca istediğim klavye mouselerde var ayrıca biraz benzer olsalar daha iyi olur 8000hz civarı
Mouse Darmoshark M3 V2 kullanıyorum 8k hz için güzel fiyattan satılıyor.
Klavye Wraith V75 klavye güzel Türkçe karakter sevip risk almak istemiyorsan, risk alırım dersen Rampage Zenith Pro var benzer fiyatlarda dolgun malzemeli. İkisi de manyetik klavye, alışması biraz sürer ama alışınca fena sarar.
Monitör için indirim kovalayıp 10k civarına 2k 120hz üstünde pivot özellikli bir model, ya da pivotsuz monitör standıyla bir model almanız iyi olur bu bütçede. Bütçeyi arttırırım derseniz 20k üstünde OLED'ler var. AOC, Alienware(DELL), BenQ, Gigabyte, KTC, LG, MSI ve Samsung hariç markalar bence tamamen kumar, ben almazdım şahsen
Kulaklık yine wraith'ten iem sense pro kullanıyorum ama kulak üstü seviyorum derseniz cloud 3 wireless öneririm oyun için cloud'ın maalesef rakibi yok henüz, her ortama gidiyor. Odanız iyi akustiğe sahipse açık kulaklık da bakabilirsiniz.

Üstteki arkadaşın dediği gibi herkes bir şey önerir ama sizin tercihiniz önemli, bu fiyatta önereceklerim bunlar olurdu, bilgisayar konusunda indirim ve stoklara göre bir şey toplamak iyi olur. Tecrübeniz var uğraşmak istiyorsanız toplamak neredeyse her zaman daha ucuza gelir. AMD işlemci, Nvidia ekran kartı kombosu tavsiye ederim.

Şimdiden hayırlı olsun

70k yı geçmeyecek şekilde lazım masayıda yenilicem birde hazır sistem mi daha iyi olur yoksa tek tek toplayabileceğim uygun fiyata bir yer var mı
bence su an oem paketlerde hazır almak daha mantıklı, cünkü 9 taksite kadar cıkabiliyor. tek tek parçalarda 6-9 yok max 3 veriyo ekran kartı hariç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,800
Üyeler
192,803
Son üye
FarukEmreC
Geri