ayrıca istediğim klavye mouselerde var ayrıca biraz benzer olsalar daha iyi olur 8000hz civarı
Mouse Darmoshark M3 V2 kullanıyorum 8k hz için güzel fiyattan satılıyor.
Klavye Wraith V75 klavye güzel Türkçe karakter sevip risk almak istemiyorsan, risk alırım dersen Rampage Zenith Pro var benzer fiyatlarda dolgun malzemeli. İkisi de manyetik klavye, alışması biraz sürer ama alışınca fena sarar.
Monitör için indirim kovalayıp 10k civarına 2k 120hz üstünde pivot özellikli bir model, ya da pivotsuz monitör standıyla bir model almanız iyi olur bu bütçede. Bütçeyi arttırırım derseniz 20k üstünde OLED'ler var. AOC, Alienware(DELL), BenQ, Gigabyte, KTC, LG, MSI ve Samsung hariç markalar bence tamamen kumar, ben almazdım şahsen
Kulaklık yine wraith'ten iem sense pro kullanıyorum ama kulak üstü seviyorum derseniz cloud 3 wireless öneririm oyun için cloud'ın maalesef rakibi yok henüz, her ortama gidiyor. Odanız iyi akustiğe sahipse açık kulaklık da bakabilirsiniz.
Üstteki arkadaşın dediği gibi herkes bir şey önerir ama sizin tercihiniz önemli, bu fiyatta önereceklerim bunlar olurdu, bilgisayar konusunda indirim ve stoklara göre bir şey toplamak iyi olur. Tecrübeniz var uğraşmak istiyorsanız toplamak neredeyse her zaman daha ucuza gelir. AMD işlemci, Nvidia ekran kartı kombosu tavsiye ederim.
Şimdiden hayırlı olsun