Rx6650xt Sürekli Çöküyor Yardım Sevinirim?

WİNTOX

80+
Reaksiyon skoru
3
bilgisayar açıldığı anda direktman kapanıyor ve açıldığında ekranda yırtılmalar oluyor kapanmadığındaysa google bile açtığımda çöküyor yani ddu ile sürücü kaldırma şansım yok.
anakart asus prime a320m-c
işlemci ryzen 5 5600
Ekran kartı asus dual rx 6650xt

Amd ekran kartları güç kaynağı seçiyor, güç kaynağın kötüdür yada kartı kullanmayı bilmiyorsundur. Amd de olmaz öyle sıkıntılar, nvidia dan bile stabildir

Amd ekran kartları güç kaynağı seçiyor, güç kaynağın kötüdür yada kartı kullanmayı bilmiyorsundur. Amd de olmaz öyle sıkıntılar, nvidia dan bile stabildir
jsldjalhdlajfşakdk
güç kaynağı olarak rampage 750w bronz sertifikalı psu kullanıyorum. rampage voyager kasasıyla beraber
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hala aynı döngüdeyim pc açılıyor google a tıklıyorum ve kapanıyor

ben dün kart önerisi isteyince burdaki bazı arkadaşlar bana amd kartları önerdi zaten benim öncesinde 9060 ve 9060xt ile geçmişim vardı ve hiçte iyi denilmezdi bende benzer sorunları yaşıyorum satıp nwidia geçtim hiç bir problemim yok rahatlıkla oyunlarımı oynayıp editlerimi yapıyorum

Yok artık.
bilgisayar açıldığı anda direktman kapanıyor ve açıldığında ekranda yırtılmalar oluyor kapanmadığındaysa google bile açtığımda çöküyor yani ddu ile sürücü kaldırma şansım yok.
anakart asus prime a320m-c
işlemci ryzen 5 5600
Ekran kartı asus dual rx 6650xt
Ekran kartın ölmüş olabilir veya direkt sistemdeki başka bir sorun bunun pek ekran kartıyla ilgisi yok gibi çünkü yırtılma diyorsun anında kapanma diyorsun :D güç kaynağı falan olabilir sorun.
jsldjalhdlajfşakdk
güç kaynağı olarak rampage 750w bronz sertifikalı psu kullanıyorum. rampage voyager kasasıyla beraber
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hala aynı döngüdeyim pc açılıyor google a tıklıyorum ve kapanıyor
Muhtemelen F tier samsung s3 mini bile emanet edilmeyecek bir psu kullanıyorsun :D rampage psu konusunda rezalet maalesef.

ben dün kart önerisi isteyince burdaki bazı arkadaşlar bana amd kartları önerdi zaten benim öncesinde 9060 ve 9060xt ile geçmişim vardı ve hiçte iyi denilmezdi bende benzer sorunları yaşıyorum satıp nwidia geçtim hiç bir problemim yok rahatlıkla oyunlarımı oynayıp editlerimi yapıyorum
Rx560 rx580 rx5600 rx6650xt hiç birinde tek bir sorun bile yaşamadım

alakası yok ben 550w lık güç kaynağıyla 6800 xt kullandım hiçbir sorunda yaşamadım muhtemelen kartta donanımsal sorun vardır

Psu kaynaklı duruyor

format attım birşekilde ve şuanda da microsoftun ayarlarında ve arama kısmında klavyem çalışmıyor o yüzden tekrar format atıcam :D
bu sorun bende her yıl 2 kez falan oluyor ve her seferinde saatlerce uğraşıyorum ve hiçbir şey fark etmiyor mecburen format atmak zorunda kalıyorum ama mesajlarınız için teşekkürler

Geri