YunusEmre/07
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 120
Selamlar, kafama taktığım bir konu var. Biraz detaylı yazdım, konu saçma gelebilir. Ben 6 ay önce Ankara’da omurgadan ameliyat olmuştum. 1 gün önce 6. ay kontrolüme gittim. Kontrol öncesi hep merak ettiğim Anıtkabir’e gittim, birkaç fotoğraf paylaştım. Daha sonra tedavi olduğum hastanede ameliyatımı yapan doktorum ile fotoğraf çektirdim. Doktorum fotoğrafları bana da at dedi, ben de paylaşacak sandım. Doktorum genelde hastalarıyla fotoğraflarını paylaşan biri.
Sorum şu: Tedavi olduğum bölümde birkaç hemşire ile fotoğraflarımı paylaştım ve doktorum bunları gördü. Kendisiyle olan fotoğrafımı da paylaşır diye bekledim ama henüz paylaşmadı. Acaba onu paylaşmadım diye beni yanlış mı anladı? Sizce bunu ben paylaşsam saçma mı olur, yoksa yanlış mı düşünüyorum?
Sorum şu: Tedavi olduğum bölümde birkaç hemşire ile fotoğraflarımı paylaştım ve doktorum bunları gördü. Kendisiyle olan fotoğrafımı da paylaşır diye bekledim ama henüz paylaşmadı. Acaba onu paylaşmadım diye beni yanlış mı anladı? Sizce bunu ben paylaşsam saçma mı olur, yoksa yanlış mı düşünüyorum?