Asus ROG Strix G16RV052 i5 13450HX 16GB 512GB SSD RTX5050 49999tl🔥🔥

Alınır mı ya şuan ya macbook air m4 ya da bunu alıcam çok kararsız kaldım. Oyun çok oynamam ama arada oynayasım da tutuyor tüm cihazlarımda apple çok krarsız kaldım ya.
Youtubeden inceleyin hocam kafanıza yatarsa alırsınız malzeme ve tasarım olarak üst segment bir makine.

3kg'a yakın bu laptop, macbook elma bu armut.

Şarjda kullanımda internette gezinti için 3-4 saat arası kullanım vadediyor.

Apple'ı gömen mi öven mi bir cümleydi anlamadım
Ne övdüm ne gömdüm 🙂 çok farklı segment cihazlar. Onu ifade etmeye çalıştım. Ben de sizin gibi düşünerek aldım, ara sıra cs atmalık, ekranı kasası sesi kaliteli, görünümü şık bir cihaz lazımdı, çok da para vermeden ortalama güncel bir cihaz arıyordum. Bu cihazı aldım.
Bir de güç giriş port arkada olsa benim için daha iyi olurdu

Ne övdüm ne gömdüm 🙂 çok farklı segment cihazlar. Onu ifade etmeye çalıştım. Ben de sizin gibi düşünerek aldım, ara sıra cs atmalık, ekranı kasası sesi kaliteli, görünümü şık bir cihaz lazımdı, çok da para vermeden ortalama güncel bir cihaz arıyordum. Bu cihazı aldım.
Bir de güç giriş port arkada olsa benim için daha iyi olurdu
Nasıl peki macbook mu bu mu aldığınıza pişman olduğunuz kısımları var mı yoksa gerçekten tam anlamıyla memnun musunuz?

Nasıl peki macbook mu bu mu aldığınıza pişman olduğunuz kısımları var mı yoksa gerçekten tam anlamıyla memnun musunuz?
Benim aldığım cihazda hoparlörün biri patlak çıktı, servis raporuyla iade/değişim en kötü hoparlör değişimi yaptırmaya çalışacağım. Onun dışında; vapor chamber, trifan, sıvı metal gibi soğutma bileşenlerine rağmen Intel işlemci CS2de 97 dereceleri görüyor, bence çok.
Pişman olduğum kısımı sorunlu cihaz denk gelmesi, o da şans artık.
Onun dışında ekranı güzel, cihaz kasası güzel, klavye ve altındaki 4 taraflı RGB barı güzel. Ses kalitesi güzel. 90wh bataryası güzel. Wifi7 çoğu yeni laptopta yok, bunda var. Adaptörü 280w ve biraz büyük. Ekranı tek elle açılıyor. Alt kasası ram/ssd değişimi fan temizliği için vidasız açılıyor.

Şöyle düşünün, ROG kasa laptopların en uygun fiyatlısı. Aynı kasa laptobun 100-150bine satılan birçok varyantı var ve işlemci ekran kartı dışında çerçeve bileşenler bu laptopla aynı.

Benim aldığım cihazda hoparlörün biri patlak çıktı, servis raporuyla iade/değişim en kötü hoparlör değişimi yaptırmaya çalışacağım. Onun dışında; vapor chamber, trifan, sıvı metal gibi soğutma bileşenlerine rağmen Intel işlemci CS2de 97 dereceleri görüyor, bence çok.
Onun dışında ekranı güzel, cihaz kasası güzel, klavye ve altındaki 4 taraflı RGB barı güzel. Ses kalitesi güzel. 90wh bataryası güzel. Wifi7 çoğu yeni laptopta yok, bunda var. Adaptörü 280w ve biraz büyük. Ekranı tek elle açılıyor. Alt kasası ram/ssd değişimi fan temizliği için vidasız açılıyor.

Şöyle düşünün, ROG kasa laptopların en uygun fiyatlısı. Aynı kasa laptobun 100-150bine satılan birçok varyantı var ve işlemci ekran kartı dışında çerçeve bileşenler bu laptopla aynı.
Bize daha sorunlusu çıkar ya ben appledan şaşmayayım sağolun tekrardan <3

cs2 de 97 dereceleri gormesi normal mi hocam rog modelinde?

Işlemci oyun ilk açıldığında 97 derece ile peak yapıyor, anlık, sonra stabil daha düşük derecelerde takılıyor.
CoreTemp programı ile baktım. Msi Afterburner ile takip etsem (YouTube incelemelerinde yaygın kullanılan program) muhtemelen o anlık yükselişi de yakalayamam.
Anlık da olsa görmemesi gerek bence. Ama 10nm 13450HX gibi bir işlemci için laptopta anlık normal sayılabilir. Önemli olan bu derecelerde kalmaması. Ki kalmıyor da.

Kıyaslayabileceğin makineler değil. Motor ile bisikleti yarıştırıyorsun. Bisikletin yeri farklı, motorun yeri farklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci çok yükte FPS limitsiz kullanıyorsan normal.

Kıyaslayabileceğin makineler değil. Motor ile bisikleti yarıştırıyorsun. Bisikletin yeri farklı, motorun yeri farklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci çok yükte FPS limitsiz kullanıyorsan normal.
Motor hangisi bisiklet hangisi peki hocam valla bu ince tabirleriniz beni benden alıyor ben mi salağım anlamıyorum akljsdjkasd

Geri