anlamıyorum boykot yapıyorsan neden boykot olarak düşündüğün ürünün indirim konusuna neden yorum atarsın ?Adam 140 tllik dondurma konusunda duyar kasıyor çok garip yemin ediyorum. Bu kadar tepkiliysen git algida fabrikasının önünde eylem yap tek başına bakalım ne oluyor boşa duyar kasma burada.
onlar etik dostu çünküanlamıyorum boykot yapıyorsan neden boykot olarak düşündüğün ürünün indirim konusuna neden yorum atarsın ?
alan alır almayan almaz
Adam bilgilendirme olarak yazmış isteyen alır isteyen almaz boşa tartışma çıkarmışsınızboykot umrumuzda değil![]()
bilmeyen yoktur bence senelerdir süren bir olay.Adam bilgilendirme olarak yazmış isteyen alır isteyen almaz boşa tartışma çıkarmışsınız
fıstıklı eklşeyenler olmuş ama denemedimMaraş usülü olan bitmiş başka ne ekleyebilirim indirim için
Sen hayati inanç dinlemeye gidiyorum dedin ve adamı çok iyi tanıdığını onuda çok sevdiğini diğer konuda beyan etmiştin. Bende sana şu konuşmasını bırakıyorum, çok sevdiğin, dinlediğin, konferanslarını kaçırmadığın adamın kelamıdır, belki benden haz etmemişsindir olabilir, onu dinle belki ondan dinleyince farklı bakarsın;bilmeyen yoktur bence senelerdir süren bir olay.
sana mesaj yazarak boşuna hayatımdan dakikalar harcamıyacağım kimsenin fikrini değiştiremezsin bu kadar basitSen hayati inanç dinlemeye gidiyorum dedin ve adamı çok iyi tanıdığını onuda çok sevdiğini diğer konuda beyan etmiştin. Bende sana şu konuşmasını bırakıyorum, çok sevdiğin, dinlediğin, konferanslarını kaçırmadığın adamın kelamıdır, belki benden haz etmemişsindir olabilir, onu dinle belki ondan dinleyince farklı bakarsın;
Ben kimsenin fikrini değiştirmeye yazmadım, ben Elhamdülillah müslümanım. Dinim gereği ben boykot ediyorum, bu markanın boykot olduğunu bilmeyen dostlarım için kendi üstümde vebal olmasın diye yazdım. Siz kendi vicdanınızı rahatlatmak için, bana sözlü olarak saldırdınız. Ben ne size hakaret ettim, ne kötü bir söz söyledim. Sadece bu markanın boykot olduğunu söyledim. Başkada hiçbirşey demedim, yaptığınızda bir yanlış olduğunu içten kendiniz düşünmeseniz, zaten bu kadar yüksek bir tepki vermezdiniz. Profil fotoğrafınıza koyduğunuz kişide boykotu desteklerdi, bunuda bilin isterim.sana mesaj yazarak boşuna hayatımdan dakikalar harcamıyacağım kimsenin fikrini değiştiremezsin bu kadar basit
olabilir 10 tane ekleyince oto 0 a düşmesi lazım a kesme 10 classic denebitti galiba bende olmuyorAlıntıyı görüntüle