Yardım Samsung S25 Mi S25Fe Mi S25 Edge Mi?

Reaksiyon skoru
45
arkadaşlar kendime yeni telefon alacam. şu an telefonum s21 128lik. yaklaşık 5 senedir kullanıyorum memnunum da ama bizimkilerin telefonu bozulduğu için bunu onlara kendime ise yeni telefon alacam onların istediği üzerine. bütçem çok yok s25 26 pluslara çıkamam. sizce Samsungta S25 mi S25 Fe mi yoksa S25 Edge mi almak gerekir. öyle oyun oynayan birisi değilim. Fotoğraf video çekme de falan kullanıyorum. işte bir de sosyal medyada takılıyorum. sizce vatanda taksitli s25 edge almak mantıklı olur mu? taksit diğerlerinden 1 adım öne çıkarır mı?

Kesinlikle S25 256gb alman doğru tercih olur.

S25 FE S21'den sonra sana büyük gelecektir. Fe olmasından kaynaklı birkaç yerinde kısıntı da göreceksin.

S25 edge bir fantezi telefonu. Tek özelliği ince olması ve bunun sıkıntılarını çeken bir telefon.

Kesinlikle S25 256gb alman doğru tercih olur.

S25 FE S21'den sonra sana büyük gelecektir. Fe olmasından kaynaklı birkaç yerinde kısıntı da göreceksin.

S25 edge bir fantezi telefonu. Tek özelliği ince olması ve bunun sıkıntılarını çeken bir telefon.
yani aslında inceliğine falan pek takıntılı değilim. şarj kısmında s25 edge için pek performanslı değil diye duydum ama. bir yandan da işte taksit imkanı sunması ödeme açısından kolaylık sağlıyor. o yüzden kafam da çok karıştı. peki fotoğraf video çekimi açısından hangisi daha mantıklı olur

arkadaşlar kendime yeni telefon alacam. şu an telefonum s21 128lik. yaklaşık 5 senedir kullanıyorum memnunum da ama bizimkilerin telefonu bozulduğu için bunu onlara kendime ise yeni telefon alacam onların istediği üzerine. bütçem çok yok s25 26 pluslara çıkamam. sizce Samsungta S25 mi S25 Fe mi yoksa S25 Edge mi almak gerekir. öyle oyun oynayan birisi değilim. Fotoğraf video çekme de falan kullanıyorum. işte bir de sosyal medyada takılıyorum. sizce vatanda taksitli s25 edge almak mantıklı olur mu? taksit diğerlerinden 1 adım öne çıkarır mı?
S25 Edge şuan S25+ modelinin bir kademe üstü gibi bir şey, tek dezavantajı pilinin daha kötü olması hatta düz S25 den bile biraz geri kalabilir pil olarak.

FE zaten her anlamda alt model ama fiyatının hakkını verir, düz S25 ise küçük ekran seviyorsan alınabilecek bir model.

s25Fe aralarından en düşüğü-s25 bataryada biraz kötü s25+ = 25edge desem yeridir

s25 edge şarj olarak çok uzun tutmaz ve ısındığını duydum fe al kafan rahatda kalsın

ben çıktığından beri s25 kullanıyorum hatta ön siparişte aldım ve kargosu ilk gelenlerden birisiyim. istediğini sorabilirsin

s25

yanıtı atarken forumda minimum 5 karakter limiti olduğunu öğrendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri