İnceleme GAMERAİDER K1 HE Manyetik Klavye inceleme.

yaptığın şey tapemod güzel de çözüm bulmuşsun eline sağlık. Filtrrelerin doğrultusunda güzel bir ürün edinmişsin. Güle güle kullan konu içinde ürün önermedim ama isteyen olursa dmden yardımcı olmayaçalışırım.Bu rehber özelinde özellikle yazılım ayarları ve klavyeyi modlama konusunda deneyimli olan arkadaşlarda bilgi verirrse forum olarak güzel bir içerik derlemiş oluruz. Sevgiler saygılar
Tape mod değil switchler ile alakası yok kasanın altında bir switch var ona baskı yapınca ses düzeliyordu. Gameraider K1 HE 3 gündür kullanıyorum ve gayet memnunum bu paraya ben bu kadar katman bile beklemiyordum alüminyum plate arasına köpük + pcb yi vidalayıp geçmişlerdir diye düşünüyordum meğer kitapçığında yazıyormuş içerisinde neler kullanıldığı keşke o detayı gaming.gen.tr de klavyenin açıklama kısmına direkt görselini ekleselermiş. Attack Shark, Aula, McHose, Ulugames, Wraith gibi indirime gitmiyorlar bence bunun maliyetine sattıyorlar biraz da üründen kar etmek diye düşünüyorum. Bunu aldıktan sonra Trendyol da Attack Shark R85 HE 2.786₺ düşmüştü fakat orada yapıkredi world taksit imkanı olmadığı ve klavye shine through keycaps ve türkçe olmadığı için ilgimi pek çekmemişti.
Screenshot_2.webp

Son düzenleme:
gaming gen en son maliyetine satacak firma lansman fiyatı dışından gg den ucuz ürün alamazsın

gaming gen en son maliyetine satacak firma lansman fiyatı dışından gg den ucuz ürün alamazsın
Lansman fiyatı 2.999₺ idi. Hala da öyle. :kekw: Fakat E-Ticaret sitelerinde komisyon dan dolayı fiyat farkı oluyor.

Keychron / Lemokey oem üretimi max perakende maliye 45 dolardır. yani siz karar verin.
Lansman fiyatı 2.999₺ idi. Hala da öyle. :kekw: Fakat E-Ticaret sitelerinde komisyon dan dolayı fiyat farkı oluyor.

Son düzenleme:
Dostlar benim klavyem geldi de siyah değil kahverengi neden böyle geldi ?

Ekler

• 47260.webp
    47260.webp
    944.9 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Dostlar benim klavyem geldi de siyah değil kahverengi neden böyle geldi ?
Siteler de belirtildiği üzere Siyah veya (Grey) Gri renk de değil Kahverengi gibi görünüyor. (White) Beyaz ve Dark Blue (Lacivert) gibi düzgün görünüyorlar.

Geri