RefX
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,948
Hocam içinde kullanılan parçalara göre A tier vermişler ama detaylı testleri daha yapılmamış galiba.Enermax REVOLUTION III White 850W 80+ Gold psu modelini almayı düşünüyorum 9070xt beyaz bi sistem topladığım için.
Bu psuyu kullanan var mı , önerir misiniz bu fiyat bandına başka beyaz psu öneriniz varsa onlara da açığım
Piyasadaki en mantıklı beyaz psu.Enermax REVOLUTION III White 850W 80+ Gold psu modelini almayı düşünüyorum 9070xt beyaz bi sistem topladığım için.
Bu psuyu kullanan var mı , önerir misiniz bu fiyat bandına başka beyaz psu öneriniz varsa onlara da açığım
ben bunu aldım 6700tl fiyatı ve 8 yıl garantili / son 1 adet kalmışEnermax REVOLUTION III White 850W 80+ Gold psu modelini almayı düşünüyorum 9070xt beyaz bi sistem topladığım için.
Hocam piyasada testleri daha yok galiba ama içinde ful kaliteli bileşenler var ben bir sorun çıkacağını sanmıyorum en azından elektriksel manada.Enermax REVOLUTION III White 850W 80+ Gold psu modelini almayı düşünüyorum 9070xt beyaz bi sistem topladığım için.
fan gürültüsü nasıl hocam? Reddit'te ki kullanıcılar fanının gürültülü olduğunu söylemiş.siyah olanı 1 haftadır kullanıyorum full yükte 15dk test ettim sıkıntı çıkmadı şuanlık memnunum ama uzun kullanımda ne olur bilemem.Bu arada örgü kablo