Ofis Koltuğu-Oyuncu Koltuğu

NeganPC

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
16000
Kendime koltuk almayı düşünüyorum. Yks öğrencisiyim aynı zamanda da oyun oynuyorum. Yani uzun süre bilgisayarın başında olacağım hem ders çalışmak için hem de oyun oynamak için. Sıcak bir bölgede yaşıyorum terletmeyecek ve belimi ağrıtmayacak rahat bir koltuk istiyorum. Bu koltuklar arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Ofis koltuğu mu almalıyım oyuncu koltuğu mu?

hawk almada ne alırsan al. Oyuncu koltuğu alınmaz bence. Çok rahatsız edici

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Merhaba, 2019'dan beri Fırtına oyuncu koltuğunu aktif olarak kullanıyorum. koltuk çok rahat, uzun saatler ağrı ve sızı olmadan oturabiliyorsunuz. attığınız linkteki kumaş versiyonunu öneririm, ben alırken hata yapıp deri aldım ve sıkıntısını yaşıyorum çok terletiyor.

Kendime koltuk almayı düşünüyorum. Yks öğrencisiyim aynı zamanda da oyun oynuyorum. Yani uzun süre bilgisayarın başında olacağım hem ders çalışmak için hem de oyun oynamak için. Sıcak bir bölgede yaşıyorum terletmeyecek ve belimi ağrıtmayacak rahat bir koltuk istiyorum. Bu koltuklar arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Ofis koltuğu mu almalıyım oyuncu koltuğu mu?

Hangi marka model olduğu farketmez her zaman kalitlei bir ofis koltuğu oyuncu koltuğu safsatasindan iyidir. Almayın aldırmayın

xDrive 15'li Plus kullanıyorum, takriben 1,5 sene oldu. Çok memnunum, tavsiye ederim. Bende gri kumaş olanı var, deri almanı da tavsiye etmem çünkü deri özellikle yazın seni çok terletecektir.

Geri