❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

32 remi 48 64 yapamadııık

Yeni derken hocam 2 ay öncekinden 64'lük almıştım. Bunu hemşire arkadaşıma satıcam dafdadadaad. O da bu sayede artık cs'de bizi taşımak için 41 yerine 50 vuracak ki maçı kazanalım.

Yeni derken hocam 2 ay öncekinden 64'lük almıştım. Bunu hemşire arkadaşıma satıcam dafdadadaad. O da bu sayede artık cs'de bizi taşımak için 41 yerine 50 vuracak ki maçı kazanalım.

Alıntıyı görüntüle
valla hocam ram fiyatlarını indirimleri takip etmekten kafayı yedim bende yeni sandım :D

Yok hocam sağolsunlar millet aldı kullanıyor bile bizimki daha yeni kargolanacak daha.

XPG aldım, 4 tane bilinen DDR çip üreticisi var zaten ama Nanya kötü ya çok duymuştum adını şimdi denk geldi işte…
Uzuulme xpg gibi bir marka riski göze almaz belki oc yapamazsın expo ile kullanırsın zaten sıkıntı olsa xpg satmaz geri toplatir

Xpgler geldi şu 8400mhz cl40 olandan alabilmiştim ben 2x24GB. Bunları amd sitem için nasıl ayarlıcam acaba

ben 2dir ram fırsatlarını kacırdım 3.ye forumda olabilirsem bi 32 cekecem artık full al satcı kovalıyor botculardan aman yok bu nasıl bi piyasa anlamadım savaştamayız ram mi alıyoruz ...
savas devam ediyor hocam. ben adigi fiyatin üstüne +5000 teklif edince küfür etmisim gibi davraniyorlar. :) 11 e almissin 16 demisim. piyasasi bu mu diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,800
Üyeler
192,803
Son üye
FarukEmreC
Geri