Hocam başka görseller var mıAlıntıyı görüntüle
Benimkilerde bugün geldi
64 tamamen gereksiz bence de 48 iyi gibi32 remi 48 64 yapamadııık
Yeni derken hocam 2 ay öncekinden 64'lük almıştım. Bunu hemşire arkadaşıma satıcam dafdadadaad. O da bu sayede artık cs'de bizi taşımak için 41 yerine 50 vuracak ki maçı kazanalım.
valla hocam ram fiyatlarını indirimleri takip etmekten kafayı yedim bende yeni sandımYeni derken hocam 2 ay öncekinden 64'lük almıştım. Bunu hemşire arkadaşıma satıcam dafdadadaad. O da bu sayede artık cs'de bizi taşımak için 41 yerine 50 vuracak ki maçı kazanalım.
Alıntıyı görüntüle![]()
Nanya çip ne be ilk defa duydum hangi marka Ram aldın kiRAMler geldi de Nanya çip çıktı be o kadar berbatı gelmese iyiydi…
XPG aldım, 4 tane bilinen DDR çip üreticisi var zaten ama Nanya kötü ya çok duymuştum adını şimdi denk geldi işte…Nanya çip ne be ilk defa duydum hangi marka Ram aldın ki
Uzuulme xpg gibi bir marka riski göze almaz belki oc yapamazsın expo ile kullanırsın zaten sıkıntı olsa xpg satmaz geri toplatirXPG aldım, 4 tane bilinen DDR çip üreticisi var zaten ama Nanya kötü ya çok duymuştum adını şimdi denk geldi işte…
canın sağolsun32 remi 48 64 yapamadııık
savas devam ediyor hocam. ben adigi fiyatin üstüne +5000 teklif edince küfür etmisim gibi davraniyorlar.ben 2dir ram fırsatlarını kacırdım 3.ye forumda olabilirsem bi 32 cekecem artık full al satcı kovalıyor botculardan aman yok bu nasıl bi piyasa anlamadım savaştamayız ram mi alıyoruz ...
Piyasa düşüyor baya dikkat edin :?D64 ve 96 gb ram var elimde fazladan ihtiyacı olana yardımcı olurum
Dün 16kya 6400mhz cl30 32gb satıldı. Seninkisi nedir hocam?savas devam ediyor hocam. ben adigi fiyatin üstüne +5000 teklif edince küfür etmisim gibi davraniyorlar.11 e almissin 16 demisim. piyasasi bu mu diyor.