❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bu tip indirimleri takip ettiğim kadarıyla vatan asla 1 defa yapmıyor 2. kesin geliyor ama birkaç defadan sonra daha yapmıyorlar. Bir dönem de ekran kartlarını baya piyasa altı vermişti kendileri.
Sanırım elinde yeterince eskiden kalma stok olduğu için hani verelim zaten çok kar edecez diye düşünmüş olabilirler

WhatsApp Image 2026-04-24 at 13.04.23.webp

Bizim mal da geldi biraz hırpalanmış duruyor deponun neresinden cıktıysa artık tekrardan hayırlı olsun herkese

Bu.
Bunun dbk kodlu olanını aldım 2x16 şeklinde alan var mı başka ? Nanyalar tam kağnı hiçbir şey yapılmıyor. Bir tane de daha var micronun sanırım o da tam kağnı.

Elimde aşağıdakiler var kapalı kutu isteyen olursa uygun fiyat teklif ederse veririm, öldürmeyin iki tarafın da işi görülsün.
1- Xpg 48 gb DDR5 2x24 var 8400 mhz
2- Crucial 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
3- GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200 MHZ
4- 3- GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200 MHZ
2. ele yazın hocam burası konusu değil

Bunun dbk kodlu olanını aldım 2x16 şeklinde alan var mı başka ? Nanyalar tam kağnı hiçbir şey yapılmıyor. Bir tane de daha var micronun sanırım o da tam kağnı.
Ben zaten OC yapmam buna, 3200 cl16 yeter ama çipler çok kötü ben 2 tane tekli aldım biri dediğin Micronun kötü çipinden diğeri nanya çıktı.

Yetişebilsem daha ucuza 3200 CL22 olan crucialı alsam daha iyiydi de yetişemedik işte 😀

Ben zaten OC yapmam buna, 3200 cl16 yeter ama çipler çok kötü ben 2 tane tekli aldım biri dediğin Micronun kötü çipinden diğeri nanya çıktı.

Yetişebilsem daha ucuza 3200 CL22 olan crucialı alsam daha iyiydi de yetişemedik işte 😀
CL22 32X2 almıstım 2 tane ne güzel servera takacaktım 128GB ram iptal ettiler :D

Geri