Bu MSI Sata SSD alınır mı ?

alınır mı f/p olarak, samsung evo 870 alıcaktım ama o da 4 bin tl civarında. sırf marka değeri için falzadan bin tl vermek istemiyorum
240 gb çok az, ucuz olsa neyse de 2-3 oyun indirsen hemen dolar.

hocam 1TB 7200rpm HDD var, bu 240gb sdd ye en çok kullandığım ( steam platformu, epic, discord ve windows ) gibi ana şeyleri yüklemeyi düşünüyorum, birde attığınız marka ne kadar güvenilir, msi duydumda colorful duymadım daha önce
1 tb hdd'in varsa işler değişir hocam, msi ve samsung kadar olmasa da iyi markadır, kötü marka değilse modele bakmak daha mantıklı olur,
2600 tl fazla geldi ama vatanda 2078 tl şu an, bu fiyata alınabilir.

1 tb hdd'in varsa işler değişir hocam, msi ve samsung kadar olmasa da iyi markadır, kötü marka değilse modele bakmak daha mantıklı olur,
2600 tl fazla geldi ama vatanda 2078 tl şu an, bu fiyata alınabilir.
Hocam msi alcalsam garanti olsun diye amazondan alırım, türkiyede amazon haricinde hiç bir yer düzgün iade yapmıyorlar sizde biliniz :D ama eğer colorful iyi bir markaysa 2 katı alan için alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu marka ne kadar güvenilir peki ? Ssd markalarını çok bilmiyorum

Hocam msi alcalsam garanti olsun diye amazondan alırım, türkiyede amazon haricinde hiç bir yer düzgün iade yapmıyorlar sizde biliniz :D ama eğer colorful iyi bir markaysa 2 katı alan için alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu marka ne kadar güvenilir peki ? Ssd markalarını çok bilmiyorum
Bende diğer sitelerden çok pahalı değilse genelde hep amazondan alırım, kioxia güvenilir marka, ikinci el sağlığı yüksek 1 tb almak en mantıklısı

Bende amazon'u tercih ediyorum da.tercih meselesi bazı parçalarda 2.el tercih edilebilir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,182
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri