🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

Nova 7 ile Yan yana fotoğrafı

Ekler

• 1000120182.webp
    1000120182.webp
    493.4 KB · Hit: 66
Kulaklığı ben de satın aldım. Akko MA02W'den geçtim. Daha evvel Nova 1 de kullanmıştım. Razer Blackshark V3'ü de deneme fırsatı bulmuştum. Oyun, dizi film karışık kullanan biriyim. Önemli olan sesin düzgün, kaliteli çıkması ve dolgun bir bass vermesiydi. Bu konuda içlerinde en iyisinin Akko olduğunu söylemeliyim. Odyofil vs değilim, hiç anlamam. Ömrümde kullandığım en pahalı kulaklık da bu ancak doğru eq ile hafiften sinema hissini yaşatıyordu. Cloud 3 ile de bir saattir uğraşıyorum. Bass konusunda çok zayıf. EQ yapmadan ses teneke gibi geliyor. Amazon'dan alsaydım iade ederdim. Yalnız kulaklık gerçekten çok rahat. Hatta Steelseries'ten bile rahat geldi bana. Ancak pedler bu havada bile terletiyor. Neyse, Steelseries GG ile uğraşarak en sonunda ayar yaptım. Burada paylaşılandan daha çok beğendim. Preset Music Deep Bass üzerine Spatial audio kapalı, DTS kapalı, Bass +4, voice +1, treble +1, 32hz +5, 64hz +4, 125hz +2,5, 250hz +2, 500hz +1, 1khz 0, 2khz +1, 4khz +2, 8khz 1,5, 16khz +1.

Hyperx'ten kumaş pad alabilen oldu mu?

Şuan elimde kullandığım bununla kıyaslarsanız iyi mi bu ?

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklığı ben de satın aldım. Akko MA02W'den geçtim. Daha evvel Nova 1 de kullanmıştım. Razer Blackshark V3'ü de deneme fırsatı bulmuştum. Oyun, dizi film karışık kullanan biriyim. Önemli olan sesin düzgün, kaliteli çıkması ve dolgun bir bass vermesiydi. Bu konuda içlerinde en iyisinin Akko olduğunu söylemeliyim. Odyofil vs değilim, hiç anlamam. Ömrümde kullandığım en pahalı kulaklık da bu ancak doğru eq ile hafiften sinema hissini yaşatıyordu. Cloud 3 ile de bir saattir uğraşıyorum. Bass konusunda çok zayıf. EQ yapmadan ses teneke gibi geliyor. Amazon'dan alsaydım iade ederdim. Yalnız kulaklık gerçekten çok rahat. Hatta Steelseries'ten bile rahat geldi bana. Ancak pedler bu havada bile terletiyor. Neyse, Steelseries GG ile uğraşarak en sonunda ayar yaptım. Burada paylaşılandan daha çok beğendim. Preset Music Deep Bass üzerine Spatial audio kapalı, DTS kapalı, Bass +4, voice +1, treble +1, 32hz +5, 64hz +4, 125hz +2,5, 250hz +2, 500hz +1, 1khz 0, 2khz +1, 4khz +2, 8khz 1,5, 16khz +1.
bende nova 7 var ama hiç ayar yapmadan kullanıyorum. Cs2 oynuyorum arada müzik ayarlar için yardımcı olurmusunuz ?

Neredeyse 2 kat fiyat farkı olan kulaklık mı karşılaştırıyorsunuz

Herkes fırsat ürünü demiş ama diğer sitelerle arasında 200-300 tl fark ediyor

Ben Sonarda şu ayarları yaptım.

1777064537150.webp

link direkt uygulamanın kendi paylaşma platformu diğer ayarlarda şu şekilde bass fazla beya eksik geliyorsa açıp kısa bilirsiniz spatial audio üstünden treble az geliyorsa 8.5khz in gain değerini 6 ya çıkarın. ben kulaklığı beğendim ama nova 7 çok alıştığım oyun sesi ve chat sesini bir tekerlek yardımıyla kısıp açabildiğim bir şey vardı kulaklık üstünde onu çok arayacağım cloud 3ste öyle bir şey yok. eğer addon yazabilirsek klavye üstünden ya da mouse a ekleyebilirsem çok güzel olur. Sonarda o özellik var çünkü sadece donanımsal destek yok.

bu kulaklık yüzde 100 seste sakın kullanmayın işitme kaybınız başlar çok güçlü gerçekten.
Film Ayarları

1777066906037.webp

Son düzenleme:

Yukarıda paylaştım hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle gözüküyordan kastını anlamadım, bu görselde hangi kısımda sorun olduğunu düşünüyorsunuz?
Sağdaki eq ayarlarını siz yapmadıysanız ve program da otomatik profiller yüklemediyse, yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama birisi o kulaklığı daha önce alıp eq ayarı yapmış gibi duruyor. Eğer sorduğunuz buysa tabi.
Cok pardon görememiştim yorumlar arasında atlamisim. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,919
Üyeler
192,830
Son üye
XziiTriOzz
Geri