bende nova 7 var ama hiç ayar yapmadan kullanıyorum. Cs2 oynuyorum arada müzik ayarlar için yardımcı olurmusunuz ?Kulaklığı ben de satın aldım. Akko MA02W'den geçtim. Daha evvel Nova 1 de kullanmıştım. Razer Blackshark V3'ü de deneme fırsatı bulmuştum. Oyun, dizi film karışık kullanan biriyim. Önemli olan sesin düzgün, kaliteli çıkması ve dolgun bir bass vermesiydi. Bu konuda içlerinde en iyisinin Akko olduğunu söylemeliyim. Odyofil vs değilim, hiç anlamam. Ömrümde kullandığım en pahalı kulaklık da bu ancak doğru eq ile hafiften sinema hissini yaşatıyordu. Cloud 3 ile de bir saattir uğraşıyorum. Bass konusunda çok zayıf. EQ yapmadan ses teneke gibi geliyor. Amazon'dan alsaydım iade ederdim. Yalnız kulaklık gerçekten çok rahat. Hatta Steelseries'ten bile rahat geldi bana. Ancak pedler bu havada bile terletiyor. Neyse, Steelseries GG ile uğraşarak en sonunda ayar yaptım. Burada paylaşılandan daha çok beğendim. Preset Music Deep Bass üzerine Spatial audio kapalı, DTS kapalı, Bass +4, voice +1, treble +1, 32hz +5, 64hz +4, 125hz +2,5, 250hz +2, 500hz +1, 1khz 0, 2khz +1, 4khz +2, 8khz 1,5, 16khz +1.
Steelseries GG yazılımını indirin. Orada hazır ayarlar var, birini beğeneceksinizdir.Şuan elimde kullandığım bununla kıyaslarsanız iyi mi bu ?
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende nova 7 var ama hiç ayar yapmadan kullanıyorum. Cs2 oynuyorum arada müzik ayarlar için yardımcı olurmusunuz ?
Cok pardon görememiştim yorumlar arasında atlamisim. Teşekkürler.@Praitha @halker @Demonofhell @röpdöşambırımıgiydim @wise
1) Kulaklığın uygulaması olan Ngenuity yi Microsoft Store dan kurun. Kulaklığı ilk bağladığınızda bir güncelleme yapacak (kablolu bağlantı isteyebilir, isterse bağlayın bunu yapmadan önce), uzun sürebilir, bırakın yapsın.
2) Ardından alta eklediğim windows ses ayarlarına bir gidin bakın hiçbir iyileştirme seçili olmasın.
Ben eq ayarı yapmama rağmen şuradaki ayarlardan biri bile açık olduğu takdirde seslerin boğuk gelme durumunu yaşamıştım.
3) DTS'i açmıyorum, pek tavsiye de etmiyorum.
4) Eq...
Yukarıda paylaştım hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle gözüküyordan kastını anlamadım, bu görselde hangi kısımda sorun olduğunu düşünüyorsunuz?
Sağdaki eq ayarlarını siz yapmadıysanız ve program da otomatik profiller yüklemediyse, yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama birisi o kulaklığı daha önce alıp eq ayarı yapmış gibi duruyor. Eğer sorduğunuz buysa tabi.