❌İndirim Bitti! Sapphire B850M WİFİ DDR5 ANAKART 🔥5.000₺

az önce adres değiştirmediler benim iptal edip tekrar satın aldım
1777118470083.webp

Halbuki yakup pusudaymış allahtan alabildik :d

Geçen indirimde aldım 7800x3d ile birlikte kullanıyorum aşırı memnunum, BIOS'undan vs korkuyordum ama şuana kadarki kullandığım en basit BIOS rahatça ramlerime OC yapabildim.
Ben de almayı düşünüyorum hocam başka ne güzellikleri var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel fiyat almak istediğim üründü ama indirimi kaçırmışız sağlık olsun...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yine de takip edeceğim belki bir an yine düşer

Son düzenleme:
https://www.amazon.com.tr/SAPPHIRE-...77118795&sprefix=pulse+anakar,aps,146&sr=8-10

2 adet 8500 TL

1 adet x870 görmemiştim daha önceden ben fakat olmadığı anlamına gelmesin bilen arkadaşlar yazar. 14736 TL

2 adette A serisi eklenmiş 3700 liraya

Linkte paylaştığım anakart var şuanda ssd slotu tek olduğu için değiştirmek istiyorum, 3700 liralık olani almak mantıklı mı asusu satıp sizce

Linkte paylaştığım anakart var şuanda ssd slotu tek olduğu için değiştirmek istiyorum, 3700 liralık olani almak mantıklı mı asusu satıp sizce

Burda mantıklı değil demişlerdi pulse olan 5bine düşen iyiydi ama hangi işlemci ve ekran kartı ile kullanacağını yazarsan ona göre bir şey söyler arkadaşlar

Burda mantıklı değil demişlerdi pulse olan 5bine düşen iyiydi ama hangi işlemci ve ekran kartı ile kullanacağını yazarsan ona göre bir şey söyler arkadaşlar
5 binlik olan güzel paylaşım hocam ama kaçmış, işlemci 7500f ekran kartı 7700xt fikirlerinize açığım

Geri