🔥İndirim Gigabyte Aorus Elite AE1000PM 80+ Platinum - 8199 TL

dota2

80+
Reaksiyon skoru
29

Kimse dikkat çekmemiş ama böyle bir PSU için fiyat bedava. Rakibi direkt ROG 1000W platinum.

Bu PSU da 3 farklı revizyon var. Revizyon 1.0 direkt PCI 5.0 ve ATX 3.0 ile geliyor. Rev 1.1 de PCI 5.1 ve ATX 3.1 geçilmiş. Rev 2.0 da ise pek bilgilendirme yok ama ufak tefek farklılıklar olabilir çok önemli değil.

İncehesap PCI 5.0 ve ATX 3.1 demiş karıştırmışlar sanırım, eğer rev 1.1 yada 2.0 geliyorsa çok daha iyi, rev 1.0 hali bile her türlü alınır ama onu belirtmekte fayda var.

SPL's Tier List e göre A Tier.

@yusuf7878 @Alpha45 hocam alınır mı ne diyorsunuz? Enermax platimax 1200df düşünüyordum ama hangisi daha iyidir? hold-up time'ı düşük ama çok sessiz duruyor. İç bileşen kalitesi nasıldır?

Kimse dikkat çekmemiş ama böyle bir PSU için fiyat bedava. Rakibi direkt ROG 1000W platinum.

Bu PSU da 3 farklı revizyon var. Revizyon 1.0 direkt PCI 5.0 ve ATX 3.0 ile geliyor. Rev 1.1 de PCI 5.1 ve ATX 3.1 geçilmiş. Rev 2.0 da ise pek bilgilendirme yok ama ufak tefek farklılıklar olabilir çok önemli değil.

İncehesap PCI 5.0 ve ATX 3.1 demiş karıştırmışlar sanırım, eğer rev 1.1 yada 2.0 geliyorsa çok daha iyi, rev 1.0 hali bile her türlü alınır ama onu belirtmekte fayda var.

SPL's Tier List e göre A Tier.

güvenemiyorum bu markaya psu konusunda ekran kartını kullandım anakartını kullandım ama konu güç kaynağı olunca hala şüphelerim var

Önceki hafta giren Lian Li SX1000P daha mantıklıydı bence.

@yusuf7878 @Alpha45 hocam alınır mı ne diyorsunuz? Enermax platimax 1200df düşünüyordum ama hangisi daha iyidir? hold-up time'ı düşük ama çok sessiz duruyor. İç bileşen kalitesi nasıldır?
Bu psu güzelde Gigabyte psularda çok sorun var. Gigabyte psular bana güven vermiyor,
ben olsam almazdım bunu o yüzden.

Gigabyte lüks psu grubuna girdiğinde ilk modellerinden biri patlıyordu. onun yüzünden kötü bir şöhret yakaladı. Bunu silmesi de biraz zaman alır.

Bu PSU'yu dün satın aldım yani umarım ATX 3.1 bilgisi doğrudur. Fotoğraflarda kutusunda 3.0 vardı ama stok fotoğraftır açıklama daha önemlidir diye satın aldım. Bakalım umarım sorun çıkarmaz.

Son düzenleme:
Gigabyte lüks psu grubuna girdiğinde ilk modellerinden biri patlıyordu. onun yüzünden kötü bir şöhret yakaladı. Bunu silmesi de biraz zaman alır.
P750GM patlıyordu o da belki 4-5 yıl öncenin muhabbeti. 5 yılda hala aynı muhabbetler dönmemesi gerek, üzerinden çok sular aktı.

Geri