bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 653
Fırına lahmacun içi götürmüştüm fırıncı lahmacun yapmak yerine lahmacun içini tepsiyle beraber Fırına atmıştı.
lahmacun tavaFırına lahmacun içi götürmüştüm fırıncı lahmacun yapmak yerine lahmacun içini tepsiyle beraber Fırına atmıştı.
Birde akşam misafirler vardı mecbur lahmacun götürmek zorundayım deneysel bir çalışma yaptık firincilarla lahmacuna benzetmeye çalıştık biri gelip kiyma katıyor biri yağ katıyor falan annemin altın oran lahmacun tarifi recep ivedik süpermario kuru fasulyesine döndü içinde bir motor yağı eksik. Eve götürdüm lahmacunu kimseye yediremedim oturdum tek başıma yedim ilginç tarafı epey lezzetli olmustulahmacun tava![]()
Bizim tat reseptörlerinin geldiği son hâl.Birde akşam misafirler vardı mecbur lahmacun götürmek zorundayım deneysel bir çalışma yaptık firincilarla lahmacuna benzetmeye çalıştık biri gelip kiyma katıyor biri yağ katıyor falan annemin altın oran lahmacun tarifi recep ivedik süpermario kuru fasulyesine döndü içinde bir motor yağı eksik. Eve götürdüm lahmacunu kimseye yediremedim oturdum tek başıma yedim ilginç tarafı epey lezzetli olmustu