Yardım 2026’DA AMD KARTLARDA SORUN YAŞAYAN VARMI, ALINIR MI?

rx7600'ümle mutluyum sadece 1 kere crash yedim o da windows yüzünden

2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı, alınır mı?
RX 6600 kullandım sorun yaşadım takaslayıp 5700XT ye geçtim bunda pek sorun yok mesela biraz şans işi bu işler.

2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı, alınır mı?
asus dual rx 6600 kullanıyorum bu zamana kadar bir sürü AAA oyun oynadım ne fps sorunu ne çökme sorunu yasadim taş gibi kart tlouyu 1080p ultrada 70 fps falan oynadım

Bende RX 6600 XT kullaniyorum 4 senedir. 4 sene boyunca bir kac kere çökme yasadim veya yasamadim. Bir sıkıntı cikarmadi.

gtx1070 den amd rx6700xt ye geçmiştim. O dönem driverlardan çok çektirdi. Çeşit çeşit sorunlar yaşadım. En son sattım. Rtx3080 geçtim. Uzun süre 3080 kullanımı sonrası amd ye tekrar şans veri sapphire nitro+ 9070xt aldım. Neredeyse 1 yılı devireceğim. Kartın bana yaşattığı herhangi bir kronik sorun olmadı. Çok memnun kaldım. Ama tersi deneyimlere sahip olanlarda olacaktır.

Zamanında kullandığım gtx1070 te de çok sıkıntılı zamanlar yaşadım. Özellikle ilk 2-3 yıl driver kabusunu nvidia yaşatmıştı.

Arada sırada kafayi yiyor yanlis ayarlardan dolayı

9000 serisinin hepsini kullandım 0 sıkıntı tavsiye ederim

9060XT kullanıyorum, AMD ara sıra kendini hatırlatmak için driver hatası yolluyor. Sağ olsun bendeki hataların tek çözümü DDU ile silip baştan kurmak oldu.

HD6950 ve 7950'den sonra ASUS ROG STRIX LC 6800XT ve 6900XT kullandım gayet tatmin edici kartlar. 6000 serisi kart alacak arkadaşlar hızlı başlat özelliğini Windows üzerinden kapatsınlar bu arada.
1777163641495.webp

Geri