kadir gecesi doğmuşsunuz hocam sizRyzen 5 3400G kullandım. RX 6600 kullandım. RX 6800 XT kullandım. Şimdi de RX 9070 XT kullanıyorum. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım.
2 tane A tier psu ile denedimPsu problemli olabilir mi?6700xt 1yıl kullandım hiçbir sorunu yoktu.Aktif 9070xt kullanıyorum o da sorunsuz
RX 6600 kullandım sorun yaşadım takaslayıp 5700XT ye geçtim bunda pek sorun yok mesela biraz şans işi bu işler.2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı, alınır mı?
asus dual rx 6600 kullanıyorum bu zamana kadar bir sürü AAA oyun oynadım ne fps sorunu ne çökme sorunu yasadim taş gibi kart tlouyu 1080p ultrada 70 fps falan oynadım2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı, alınır mı?
Arada sırada kafayi yiyor yanlis ayarlardan dolayı2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı, alınır mı?