Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 893
Sedan soracak olursan Superb 1.5 TSIHANGİ MOTOR
Sedan soracak olursan Superb 1.5 TSIHANGİ MOTOR
Radikal değilim kankam sadece artılarına bakarak konuşuyorsun bak benim attıklarımda kusursuz değil ama en azından artıları ağır basıyortamam sen alma reis ben değerlendirirdim diyorum onlardan iyi demiyorum ki ne kadar radikalsin .
Kaç model hocamSedan soracak olursan Superb 1.5 TSI
sana göre ağır basıyor işte bunu anlatamadım .Diğeri 0 . uzatmayalım .Radikal değilim kankam sadece artılarına bakarak konuşuyorsun bak benim attıklarımda kusursuz değil ama en azından artıları ağır basıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaç model hocam
Bana göresi sana göresi yok kankam örn tabii ki motor ekran zayıflığına ağır basacak(önerdiğim arabalarda yok bu arada tamamen faraza salladım)sana göre ağır basıyor işte bunu anlatamadım .Diğeri 0 . uzatmayalım .
2.el de olsa 0 da olsa seninkinde eksi ağır basıyorsana göre ağır basıyor işte bunu anlatamadım .Diğeri 0 . uzatmayalım .
Sedan soracak olursan Superb
YÜKSEK KM VE BOŞ PAKETLER DENK GELİYOR 2 CİVARI PARAYA DA CAM TAVAN ARIYOR İNSANSedan soracak olursan Superb 1.5 TSI![]()
2020 ye kadar bulunur ama donanım farkıda önemli incelemesi gerekli. İleri derece konforlu bir araç.Kaç model hocam
Önerdiği arabalara bak. Arabadan zerre anlamadığıını bas bas bağırmıssın.Aynen hocam ikimizde arabada aktifiz ama uyuşamadık bir türlü.Şaka Maka KIA sanırım sadece ben SUV istiyorum diyen kadınlar için üretilmiş bir marka SUV alacaksan bu paralara dediğim gib trog Qashqai alacaksın
Sportagenin şanzıman problemi olmasa değerlendirilebilcek bir araçÖnerdiği arabalara bak. Arabadan zerre anlamadığıını bas bas bağırmıssın.
Sportge hayatında bindin mi? Kia Vw den kat ve kat daha sorunsuz bir marka motor ve şanzıman olarak a dan z ye tertemiz bir marka.
Sportage tiguanın rakibi adama trog öneriyorsun mesela
Qashqai biteli yıllar oldu nissanın batması ayrı mevzu kalitesini düşürmesi ap ayrı mevzu.
6 ay kadar binmistim 4 ay da olabilir tam hatırlamıyorum ama sevmedim genel olarakÖnerdiği arabalara bak. Arabadan zerre anlamadığıını bas bas bağırmıssın.
Sportge hayatında bindin mi? Kia Vw den kat ve kat daha sorunsuz bir marka motor ve şanzıman olarak a dan z ye tertemiz bir marka.
Sportage tiguanın rakibi adama trog öneriyorsun mesela
Qashqai biteli yıllar oldu nissanın batması ayrı mevzu kalitesini düşürmesi ap ayrı mevzu.
kia çok yakan bi araç hele bu yenileri arkadaşta var fena müzdarip bu durumdan 13-15 litre yakıyo normal kullanımda ona göre düşünün2026 Model Kia Sportage Fiyat Listesi
2026 Kia Sportage fiyat listesi ve donanım seçenekleri: Elegance, Prestige ve GT-Line paketlerinin güncel fiyatlarını keşfedin, size en uygun SUV’u seçin.www.kia.com
garantisi olmasının bi önemi yok çoğu durumda zaten karşılamıyorlar ve 0 arabanın derdi çok olur yok çizdimmi, şuraya bıraksam arabayı vururlar mı, otopark ücretleri pahalı ki ülkede çok otopark yok, şahsen benim motorsikletim vardı çalınmasın diye otoparka koyuyordum 4 ay otoparkda bana sıra gelsin diye bekledim. 2026 olmasın 2024 olsun ppf kaplaması yaptırılmış 20-30k km de ki aracı almak daha makulyaw niye mümkün olmasın çok radikalsin 0 bayiiden çıkartıyorsun garantili araba