1.5-2 M ARASI SEDAN/SUV

Radikal değilim kankam sadece artılarına bakarak konuşuyorsun bak benim attıklarımda kusursuz değil ama en azından artıları ağır basıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaç model hocam
sana göre ağır basıyor işte bunu anlatamadım .Diğeri 0 . uzatmayalım .

Bana göresi sana göresi yok kankam örn tabii ki motor ekran zayıflığına ağır basacak(önerdiğim arabalarda yok bu arada tamamen faraza salladım)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.el de olsa 0 da olsa seninkinde eksi ağır basıyor

SUV bakmak daha mantıklı gibime geldi hocam sedanalrın temizini bulmak zor bence

Aynen hocam ikimizde arabada aktifiz ama uyuşamadık bir türlü.Şaka Maka KIA sanırım sadece ben SUV istiyorum diyen kadınlar için üretilmiş bir marka SUV alacaksan bu paralara dediğim gib trog Qashqai alacaksın
Önerdiği arabalara bak. Arabadan zerre anlamadığıını bas bas bağırmıssın.
Sportge hayatında bindin mi? Kia Vw den kat ve kat daha sorunsuz bir marka motor ve şanzıman olarak a dan z ye tertemiz bir marka.
Sportage tiguanın rakibi adama trog öneriyorsun mesela :)

Qashqai biteli yıllar oldu nissanın batması ayrı mevzu kalitesini düşürmesi ap ayrı mevzu.

Sportge hayatında bindin mi? Kia Vw den kat ve kat daha sorunsuz bir marka motor ve şanzıman olarak a dan z ye tertemiz bir marka.

Qashqai biteli yıllar oldu nissanın batması ayrı mevzu kalitesini düşürmesi ap ayrı mevzu.
Sportagenin şanzıman problemi olmasa değerlendirilebilcek bir araç

6 ay kadar binmistim 4 ay da olabilir tam hatırlamıyorum ama sevmedim genel olarak

2022 bussiness paket hatasız passat alabilirsin hocam 50-70km arası var ben de aktif bakıyorum ikinci eli çeyrek altın gibi passat zaten belirli standartları olan bir araç bence 2m gibi bir fiyata araç alacaksan en çok ikinci elini ve kroniklerine bakmalısın

kia çok yakan bi araç hele bu yenileri arkadaşta var fena müzdarip bu durumdan 13-15 litre yakıyo normal kullanımda ona göre düşünün

yaw niye mümkün olmasın çok radikalsin 0 bayiiden çıkartıyorsun garantili araba
garantisi olmasının bi önemi yok çoğu durumda zaten karşılamıyorlar ve 0 arabanın derdi çok olur yok çizdimmi, şuraya bıraksam arabayı vururlar mı, otopark ücretleri pahalı ki ülkede çok otopark yok, şahsen benim motorsikletim vardı çalınmasın diye otoparka koyuyordum 4 ay otoparkda bana sıra gelsin diye bekledim. 2026 olmasın 2024 olsun ppf kaplaması yaptırılmış 20-30k km de ki aracı almak daha makul

Geri