Bütçe Sorunsuz Android Telefon Önerisi

semre57

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
441
Arkadaşlar bütçe sorunum yok ama açıkçası günlük hayatta telefonla da çok işim olmuyor. Yine de akıcı bir android telefon arıyorum ve piyasadan da çok anlamıyorum veya ürünlerden. iPhone istemiyorum iyi cihaz ama aynı fiyata benim kullanım senaryoma göre işime daha çok yarayacak android alabileceğimin farkındayım. Zaten eski telefonum iPhone 15 proydu. Ondan da memnundum da beni çeken ekstra bir özelliği yok iPhone'un. Bütçe sorunum yok dediğim gibi ama bilgisayar mühendisiyim ve her işimi MacBook ile görebiliyorum zaten o yüzden uçuk bir cihaz alma niyetinde de değilim.

20 bin olur, 30 bin olur, 40 bin de olur ama o kadar çıkmaya gerek var mı bilmiyorum. Muhtemelen 20 bine alacağım telefon da benim işimi görecektir ve tatmin edecektir diye tahmin ediyorum. Akıcı bir arayüz, fena olmayan kamera ve açıkçası en çok, iyi bataryası olmasını istiyorum. Varsa "Ya şu telefon 40 bin ama ederini dibine kadar hak ediyor" dediğiniz bir cihaz önerebilirsiniz. Birinci önceliğim verdiğim fiyat her ne olursa olsun fiyatına değen bir cihaz almış olmak. Teşekkürler şimdiden.

S25 fe

Telefon vs MacBook arasında dosya alışverişi filan yapıyorsan iPhone alman daha mantıklı olur. Yapmıyorsan android olarak kamerada çok beklentim olmasın batarya ekran gündelik kullanım önemli diyorsan Poco x8 pro veya pro max, kamera önemli diyorsan Poco f8 pro veya mi15t pro olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reklamlı telden kat kat iyidir
Xiaomi telefonlardaki reklamı 1 tuşla kapatabiliyorsun. 1 tuşla kapatılacak reklamı versin telefonu ucuza satsın. Samsung telefonlar fiyatlarını hak etmiyor

Ben Samsung'un da iPhone gibi marka bilinirliği sebebiyle fiyatlandırmayı ederinin üstünde yaptığını düşünüyorum o yüzden çinli alternatifler daha öncelikliydi bende ama inceleyeceğim.

15t pro çıkabilirseniz

Şimdiye kadarki en kötü fe
15t pro'ya bakarım ama düz 15t iş görürse o daha iyi olur bence çünkü proyu pro yapan özelliklerin hiç birini kullanmayacağım muhtemelen, boşa para vermiş olurum. Ayrıca 15t serisinde de reklam varsa almam. Satın aldığım telefonun kendi uygulamasından reklam fırlamasına tahammül edemem :D
Telefon vs MacBook arasında dosya alışverişi filan yapıyorsan iPhone alman daha mantıklı olur. Yapmıyorsan android olarak kamerada çok beklentim olmasın batarya ekran gündelik kullanım önemli diyorsan Poco x8 pro veya pro max, kamera önemli diyorsan Poco f8 pro veya mi15t pro olabilir

Xiaomi telefonlardaki reklamı 1 tuşla kapatabiliyorsun. 1 tuşla kapatılacak reklamı versin telefonu ucuza satsın. Samsung telefonlar fiyatlarını hak etmiyor
Teşekkür ederim zaten dediğim gibi eski iPhone kullanıcısıyım, AirDrop iyi hoş ama iPhone aldıracak kadar kullanmıyorum. Aradığım yegane özellik copy paste ama onun için de iPhone alacak değilim yine. Android bakıyorum o sebepten.

Ben Samsung'un da iPhone gibi marka bilinirliği sebebiyle fiyatlandırmayı ederinin üstünde yaptığını düşünüyorum o yüzden çinli alternatifler daha öncelikliydi bende ama inceleyeceğim.

15t pro'ya bakarım ama düz 15t iş görürse o daha iyi olur bence çünkü proyu pro yapan özelliklerin hiç birini kullanmayacağım muhtemelen, boşa para vermiş olurum. Ayrıca 15t serisinde de reklam varsa almam. Satın aldığım telefonun kendi uygulamasından reklam fırlamasına tahammül edemem :D

Teşekkür ederim zaten dediğim gibi eski iPhone kullanıcısıyım, AirDrop iyi hoş ama iPhone aldıracak kadar kullanmıyorum. Aradığım yegane özellik copy paste ama onun için de iPhone alacak değilim yine. Android bakıyorum o sebepten.
Öyle düşünüyor olabilirsin 6 yıl güncelleme desteği var ve arayüzü gayet stabil eğer Çinli düşünüyorsan kesinlikle honor 400 pro daha önce 70 kullanmıştım gayet memnundum. Ama 2 yıl güncellemesi kaldı.

Arayüz sorunlarına ne demeli bende varken çok çekmiştim yatayken klavye gözükmüyor yarısı vs vs

Xiaomi de reklam çıkmıyor redmidir o. Ayrıca hiçte 15t prodan iyi değil
Honor 400 pro da mı

iPhone 17 bakmaya başladım, android camiasında maalesef şöyle bir sorun var bence, ürün seçmek çok zor. Aynı marka içinde bile zor yani. iPhone 17'yi inceledim biraz ve beğendim güzel duruyor. Bataryası beni yormayacaksa onu tercih edebilirim. Çok sorun olursa sonradan satıp yine kafama yatan bir androide geçebilirim gibi. Teşekkürler şimdilik.

Öyle düşünüyor olabilirsin 6 yıl güncelleme desteği var ve arayüzü gayet stabil eğer Çinli düşünüyorsan kesinlikle honor 400 pro daha önce 70 kullanmıştım gayet memnundum. Ama 2 yıl güncellemesi kaldı.

Arayüz sorunlarına ne demeli bende varken çok çekmiştim yatayken klavye gözükmüyor yarısı vs vs

Honor 400 pro da mı
40 Bin bütçeyle alıncak telefonlarun kralı 15T pro'dur. Honor 400 pro kötü değil ama dediğim gibi bu bütçeyle alınabilecek en iyisi 15T pro. Kamerasında bile profesyonel kamera lens şirketi olan Leica'nın lenslerini kullanıyor. Yazılım da her yeni sürümle gelişiyor daha akıcı hâle geliyor. İşlemcisi de gayet güçlü bir işlemci.

Uygulama içi reklamlar DNS ekleyerek kapatılabiliyor özel DNS ekleden şunu yazmaniz yeter: dns.adguard.com

Geri