Arkadaşlar bütçe sorunum yok ama açıkçası günlük hayatta telefonla da çok işim olmuyor. Yine de akıcı bir android telefon arıyorum ve piyasadan da çok anlamıyorum veya ürünlerden. iPhone istemiyorum iyi cihaz ama aynı fiyata benim kullanım senaryoma göre işime daha çok yarayacak android alabileceğimin farkındayım. Zaten eski telefonum iPhone 15 proydu. Ondan da memnundum da beni çeken ekstra bir özelliği yok iPhone'un. Bütçe sorunum yok dediğim gibi ama bilgisayar mühendisiyim ve her işimi MacBook ile görebiliyorum zaten o yüzden uçuk bir cihaz alma niyetinde de değilim.
20 bin olur, 30 bin olur, 40 bin de olur ama o kadar çıkmaya gerek var mı bilmiyorum. Muhtemelen 20 bine alacağım telefon da benim işimi görecektir ve tatmin edecektir diye tahmin ediyorum. Akıcı bir arayüz, fena olmayan kamera ve açıkçası en çok, iyi bataryası olmasını istiyorum. Varsa "Ya şu telefon 40 bin ama ederini dibine kadar hak ediyor" dediğiniz bir cihaz önerebilirsiniz. Birinci önceliğim verdiğim fiyat her ne olursa olsun fiyatına değen bir cihaz almış olmak. Teşekkürler şimdiden.
20 bin olur, 30 bin olur, 40 bin de olur ama o kadar çıkmaya gerek var mı bilmiyorum. Muhtemelen 20 bine alacağım telefon da benim işimi görecektir ve tatmin edecektir diye tahmin ediyorum. Akıcı bir arayüz, fena olmayan kamera ve açıkçası en çok, iyi bataryası olmasını istiyorum. Varsa "Ya şu telefon 40 bin ama ederini dibine kadar hak ediyor" dediğiniz bir cihaz önerebilirsiniz. Birinci önceliğim verdiğim fiyat her ne olursa olsun fiyatına değen bir cihaz almış olmak. Teşekkürler şimdiden.