renk muhim değil bu fiyatlardan hangisini almak daha avantajlı olur asus benim de hosuma gidiyor
adaaammmmm
Hocam anakart arayışındayım gördüm alacaktım hala sepette indirim diyor fakat sepette gözükmüyor indirim bitmiş mi şimdi?Hangi işlemciyi kullanacaksın hocam bir de bütçen nedir
giriş yapman lazımHocam anakart arayışındayım gördüm alacaktım hala sepette indirim diyor fakat sepette gözükmüyor indirim bitmiş mi şimdi?
yaptım ve aldım hocam çok teşekkür ederim dolu bir anakart arıyordum geleceğe dönük bir sistem için. Abime topluyorum her ay yatan maaşla ordan burdan indirimli parça arıyorum.giriş yapman lazım
hocam bende dahil olayım sohbete sizede indirimi haber ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben abim için düşündüğüm sistemle Ryzen 7 7800x3D ve 5070 12Gb ekran kartı düşünüyorum. Bütçe 70-80k aralarında ama yazın ailemden biraz destek alıp yükseltebilirimHangi işlemciyi kullanacaksın hocam bir de bütçen nedir
Kesinlikle alınabilir 12500tl ye.Üst segment bir anakart değerlendirilebilir.
MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Komple bütçe 70 80 mi yoksa işlemci ve ekran kartı harici mi 70 80 ?yaptım ve aldım hocam çok teşekkür ederim dolu bir anakart arıyordum geleceğe dönük bir sistem için. Abime topluyorum her ay yatan maaşla ordan burdan indirimli parça arıyorum.
hocam bende dahil olayım sohbete sizede indirimi haber ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben abim için düşündüğüm sistemle Ryzen 7 7800x3D ve 5070 12Gb ekran kartı düşünüyorum. Bütçe 70-80k aralarında ama yazın ailemden biraz destek alıp yükseltebilirim
anakartı aldım hocam zaten sistem için sadece toplam bütçe 80.000 civarlarında ama yazın 20.000 civarı bir destek alabilirim. Her ay asgari ücret alıyorum işkurun geçici 6 aylık verdiği işlerden birindeyim. Ram, Ekran Kartı, İşlemci ve PSU kaldı. Kasa arkadaştan hediye gelecek. Biraz bahsettiğim parçalar tuzlu ama indirim kovalıyorum işte.Komple bütçe 70 80 mi yoksa işlemci ve ekran kartı harici mi 70 80 ?
kasımda bu fiyata almıştım çok güzel anakartÜst segment bir anakart değerlendirilebilir.
MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam asgari ücretli biriyseniz özellikle ramleri sarı siteden kapalı kutu falan aramanızı tavsiye ederim. 1 Maaşınızı rame vermeye gerek yok bence. İşlemciyi de aynı şekilde yapabilirsiniz ara sıra 11e falan satan bulunabiliyor. Ekran Kartı olarak yine sarı siteden neredeyse 5070 fiyatına 5070Ti alsanız daha performanslı olabilir. 5070 çok arada kalmış bir model ne f/p ne üst segment saçma sapan bir kart bana göre. PSU olarak F/P enermax revolution III 850W modeline bakabilirsiniz.anakartı aldım hocam zaten sistem için sadece toplam bütçe 80.000 civarlarında ama yazın 20.000 civarı bir destek alabilirim. Her ay asgari ücret alıyorum işkurun geçici 6 aylık verdiği işlerden birindeyim. Ram, Ekran Kartı, İşlemci ve PSU kaldı. Kasa arkadaştan hediye gelecek. Biraz bahsettiğim parçalar tuzlu ama indirim kovalıyorum işte.