🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 12.512 TL

Ayrı konu açmayayım dedim, benim 7800x3d yi kardeşime vericem anakart almam gerekiyor en fiyat performans ne önerebilirsiniz?

giriş yapman lazım
yaptım ve aldım hocam çok teşekkür ederim dolu bir anakart arıyordum geleceğe dönük bir sistem için. Abime topluyorum her ay yatan maaşla ordan burdan indirimli parça arıyorum.
Hangi işlemciyi kullanacaksın hocam bir de bütçen nedir
hocam bende dahil olayım sohbete sizede indirimi haber ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben abim için düşündüğüm sistemle Ryzen 7 7800x3D ve 5070 12Gb ekran kartı düşünüyorum. Bütçe 70-80k aralarında ama yazın ailemden biraz destek alıp yükseltebilirim

Ocak ayında 13 bine almıştım. Sanırım bir ara yine vatan indirimlerinde 11500 e kadar düşmüştü.

yaptım ve aldım hocam çok teşekkür ederim dolu bir anakart arıyordum geleceğe dönük bir sistem için. Abime topluyorum her ay yatan maaşla ordan burdan indirimli parça arıyorum.

hocam bende dahil olayım sohbete sizede indirimi haber ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben abim için düşündüğüm sistemle Ryzen 7 7800x3D ve 5070 12Gb ekran kartı düşünüyorum. Bütçe 70-80k aralarında ama yazın ailemden biraz destek alıp yükseltebilirim
Komple bütçe 70 80 mi yoksa işlemci ve ekran kartı harici mi 70 80 ?

Komple bütçe 70 80 mi yoksa işlemci ve ekran kartı harici mi 70 80 ?
anakartı aldım hocam zaten sistem için sadece toplam bütçe 80.000 civarlarında ama yazın 20.000 civarı bir destek alabilirim. Her ay asgari ücret alıyorum işkurun geçici 6 aylık verdiği işlerden birindeyim. Ram, Ekran Kartı, İşlemci ve PSU kaldı. Kasa arkadaştan hediye gelecek. Biraz bahsettiğim parçalar tuzlu ama indirim kovalıyorum işte.

anakartı aldım hocam zaten sistem için sadece toplam bütçe 80.000 civarlarında ama yazın 20.000 civarı bir destek alabilirim. Her ay asgari ücret alıyorum işkurun geçici 6 aylık verdiği işlerden birindeyim. Ram, Ekran Kartı, İşlemci ve PSU kaldı. Kasa arkadaştan hediye gelecek. Biraz bahsettiğim parçalar tuzlu ama indirim kovalıyorum işte.
Hocam asgari ücretli biriyseniz özellikle ramleri sarı siteden kapalı kutu falan aramanızı tavsiye ederim. 1 Maaşınızı rame vermeye gerek yok bence. İşlemciyi de aynı şekilde yapabilirsiniz ara sıra 11e falan satan bulunabiliyor. Ekran Kartı olarak yine sarı siteden neredeyse 5070 fiyatına 5070Ti alsanız daha performanslı olabilir. 5070 çok arada kalmış bir model ne f/p ne üst segment saçma sapan bir kart bana göre. PSU olarak F/P enermax revolution III 850W modeline bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia muhtemelen 5070 Super'i 16 GB yapacaktı iptal olunca 5070 öyle ortada kalan bir kart oldu heralde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,160
Üyeler
192,907
Son üye
Günay Deniz
Geri