Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Vs Ofis Koltuğu Hangisi Alınır?

@xenk2626

Kaliteli ofis koltuklarına bak oturması çok daha rahat konforlu, oyuncu olarak adlandırılan modellerden uzak dur.

@xenk2626

Kaliteli ofis koltuklarına bak oturması çok daha rahat konforlu, oyuncu olarak adlandırılan modellerden uzak dur.
Çok sayılmaz deri koltuklar çok rahat oluyor ancak üst model bir koltuk bakıyorum zaten bakarsamda kiloma boyuma uygun önerin varmı 12kya kadar

Arkadaşlar selam 114 kiloyum ve 181 boyum var.
Bilgisayara bazen günde 2 saat anca bakarım bazende 10 saat doğru düzgün ayağa kalkmam.
Kasımda alacaktım vazgeçtim titanseat throneu ancak bu gün kafama takıldı tekrae bakmaya başladım.
Baktığım dönemde 8.5 9k olan throne şuan 13k civarı.
Bende gpt ve geminiye sordum bu koltuk nasıldır diye bana "kilonda ve kullanım sürene bakarak ofis sandalyesi almanız daha doğru olur"vari bir cevap verdiler sizin düşünceniz nedir?
Sizce ne yapayım?
paran varsa tercihim oyuncu sebebi ayarlanabilir olması işte yükseklik ayarının ofise göre daha iyi olması yastık falan filan

Hocam dün zio fabric deep black elime geçti kendi yorumlarım şunlar.
Kurulum çok basit - görünüşü güzel - sıradan insan boyutundaysanız geniş koltuk bağdaş kurup oturabiliyorsunuz. Koltuktaki tek kötü nokta kol dayama sallanıyor biraz dandik duruyor onun dışında güzel bir ürün. Class 4 amartisör ve metal ayaklara sahip.

Okuduğum yorumlardan sonra çok rahat bir şey bekliyordum ama sıradan bir koltuk işte. Minder almanızı öneririm çünkü kumaşı beni 3-4 saatlik kullanımda bile rahatsız etti 9-10 saati hayal edemiyorum. Normalde ben tam dik oturuyorum ama bu koltukta olmuyor mecbur hafif yatarak kullanıyorum. Belimi doldurmuyor yastık bide yumuşak olduğu için ağrı yapıyor maalesef.

Sonuç olarak güzel ürün ama bende artık ergonomik ofis koltuğundan yana kullanıyorum. Benim gibi biraz tereddüt ederek alıyorsanız iade olan bir yerden almanızı tavsiye ederim Zio iade kabul etmiyor.

Çok sayılmaz deri koltuklar çok rahat oluyor ancak üst model bir koltuk bakıyorum zaten bakarsamda kiloma boyuma uygun önerin varmı 12kya kadar
Deri malzeme tercihim değil uzun yıllar kullanmaya kalkarsan sıkıntı, sıcağı hapsetmesi de malum var.

Bürosit, flekssit, bürotime koltuklarına bakabilirsin.

Bütçene uygun karr group office rio modeli var.

Hocam dün zio fabric deep black elime geçti kendi yorumlarım şunlar.
Kurulum çok basit - görünüşü güzel - sıradan insan boyutundaysanız geniş koltuk bağdaş kurup oturabiliyorsunuz. Koltuktaki tek kötü nokta kol dayama sallanıyor biraz dandik duruyor onun dışında güzel bir ürün. Class 4 amartisör ve metal ayaklara sahip.

Okuduğum yorumlardan sonra çok rahat bir şey bekliyordum ama sıradan bir koltuk işte. Minder almanızı öneririm çünkü kumaşı beni 3-4 saatlik kullanımda bile rahatsız etti 9-10 saati hayal edemiyorum. Normalde ben tam dik oturuyorum ama bu koltukta olmuyor mecbur hafif yatarak kullanıyorum. Belimi doldurmuyor yastık bide yumuşak olduğu için ağrı yapıyor maalesef.

Sonuç olarak güzel ürün ama bende artık ergonomik ofis koltuğundan yana kullanıyorum. Benim gibi biraz tereddüt ederek alıyorsanız iade olan bir yerden almanızı tavsiye ederim Zio iade kabul etmiyor.
zio özel üretim olduğundan iade almıyor mesela xprime-xdriveda kurulum sonrası iade almıyor o yüzden titanseat throne almayı planladım
Deri malzeme tercihim değil uzun yıllar kullanmaya kalkarsan sıkıntı, sıcağı hapsetmesi de malum var.

Bürosit, flekssit, bürotime koltuklarına bakabilirsin.

Bütçene uygun karr group office rio modeli var.
bürositte mesela en basity kötü koltuk bile 10kdan başlıyor
ayrıca terleme sorunum yoktur yazın 40 derece havada dahi ter dökmem

zio özel üretim olduğundan iade almıyor mesela xprime-xdriveda kurulum sonrası iade almıyor o yüzden titanseat throne almayı planladım

bürositte mesela en basity kötü koltuk bile 10kdan başlıyor
ayrıca terleme sorunum yoktur yazın 40 derece havada dahi ter dökmem
Hocam ben hazır stoktan aldım ona rağmen iade almıyorlar. Zaten sormuştum ama yapacak bir şey yok.

@xenk2626

Deri dökülmede yapabiliyor uzun vadede, aklına yattıysa kar office rio modeline bakabilirsin.

@xenk2626

Deri dökülmede yapabiliyor uzun vadede, aklına yattıysa kar office rio modeline bakabilirsin.
o dediğiniz model değilde diğerleri fiyatına göre sunduğu özellik bakımından çok çok iyi duruyor iade varsa alıp deneyebilirim

mesela lizbon modeli sağlamlık ve tasarım olarak hoşuma gitti 150kg sınır var
Onun oturağının derinliği daha kısa cm, bacakları daha üstten kesecek ve kullanılan sünger daha sert yani dansite yoğunluğu daha fazla ( oturmak daha sert hissiyat veriyor)

Kilonuzu baz alarak rahat edebilirsiniz, lakin hafif insanlara göre değil. Boyunuzu da hesaba katınca bacaklarınızı rio modeline göre daha yukarıdan kesip biteceğini unutmayın.

Son düzenleme:
Onun oturağının derinliği daha kısa cm, bacakları daha üstten kesecek ve kullanılan sünger daha sert yani dansite yoğunluğu daha fazla ( oturmak daha sert hissiyat veriyor)

Kilonuzu baz alarak rahat edebilirsiniz, lakin hafif insanlara göre değil. Boyunuzu da hesaba katınca bacaklarınızı rio modeline göre daha yukarıdan kesip biteceğini unutmayın.
ben az önce farklı bir model gördüm direk firma-model aratınca bu modelde çok iyi duruyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,045
Son üye
Seols
Geri