feyzullahhassar
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Hocam belki aynısı değil ama ben 8500e verdim RX 6700ü, bencede 11-12 ederİkinci el piyasası nedir bilginiz var mı yakın zamanda alan ya da satan falan varsa?
Hocam belki aynısı değil ama ben 8500e verdim RX 6700ü, bencede 11-12 ederİkinci el piyasası nedir bilginiz var mı yakın zamanda alan ya da satan falan varsa?
13k ederi maks.Zaten üstüne koymadan nvdı ekran kartıyla takaslamaya çalışacaksanız hiç girişmeyin.Model düşersiniz.Olabilir de fiyatlar aynı olmayacak burada yazılan fiyatlara göre, 5060Ti ilanları 20K civarında dolanıyor ben o fiyata satabilir miyim benim kartı?
Hava soğutmalı modellerle sıvı soğutmalı modelleri aynı paraya mı satıyorsun sen?Az dedin kral 9060xt takas yapsın, üstüne parada alabilir
9060 XT ile takas yapıp üstüne para verecek enayi bulursan banada haber ver 2. Elden 6800 XT alıp 9060 XT satarım üstüne aldığım parayla da al takasla yaparak paraya para dememHava soğutmalı modellerle sıvı soğutmalı modelleri aynı paraya mı satıyorsun sen?
Helal olsun o zaman sana.9060 XT ile takas yapıp üstüne para verecek enayi bulursan banada haber ver 2. Elden 6800 XT alıp 9060 XT satarım üstüne aldığım parayla da al takasla yaparak paraya para demem
Helal olsun o zaman sana.![]()
UHD630 var onu kullanıcam.Kanka sen GTX 1050 den devam et, yani o parayı rx6800 alacak kim var, şaka mısınız ben 5 ay kullanılmış 9060xt 17ye aldım, yazık kafana
Haklısın hocam ucuza kapatmaya çalışıyorlar normalde bencede 20-25 arası piyasası var. Sende adamı kandircan heeee11 12 filan diyen o fiyata almak istediginden diyor normalde 14 15 eder =D
sahibindene acip bakmak yerine burada bana satasiyon cok komiksin =DD celal sengor gibi insanlar cikip turkiyenin iq ortalamasi 90 dediginde millet kiziyor ya anlamiyom milletin seviye belli zatenHaklısın hocam ucuza kapatmaya çalışıyorlar normalde bencede 20-25 arası piyasası var. Sende adamı kandircan heeee
Haklısın hocam RX6800xt ye 14-15 vermek için IQ nun o aralıklarda olması lazımsahibindene acip bakmak yerine burada bana satasiyon cok komiksin =DD celal sengor gibi insanlar cikip turkiyenin iq ortalamasi 90 dediginde millet kiziyor ya anlamiyom milletin seviye belli zaten