Yardım OYUNLARDA SOL ORTADA SİYAH KARE

CyperFly

80+
Reaksiyon skoru
82
Beyler tüm çözümleri denedim olmadı acil yardım. Sol tık başınca beyaz oluyor

Ekler

• Counter-strike 2 Screenshot 2026.04.26 - 22.45.08.90.webp
    Counter-strike 2 Screenshot 2026.04.26 - 22.45.08.90.webp
    346.6 KB · Hit: 50
Bir tane uygulamanın simgesi gibi duruyor. Discord veya oyun klibi aldığınız bir uygulama yüklü mü?

Şimdi aklıma geldi Curseforge veya onunla yüklenen bir uygulama vardı o da olabilir.

Aklıma Medal geldi sadece ve alternatiflerini gösteren siteyi bıraktım.
Yakın zamanda yarım yamalak kaldırdığınız bir uygulama da olabilir.

Antivirüs de olabilir. Bazı antivirüslerde böyle arayüzler oluyor. Özellikle Advanced Systeam Cleaner tarzı uygulamalarla gelen dandik malware korumalarında. IOBit ürünleri falan kullanıyorsanız da tamamen kaldırın, berbat uygulamalardır.

Denetim masasından program ekle veya kaldıra girerek oradan ekran görüntüsü atar mısınız? Mümkünse tüm uygulamalar gözükecek şekilde olursa iyi olur. Veya Aida64 HTML raporu oluşturup atarsanız da hangi uygulamanın neden olduğunu anlayabilirim.

Son düzenleme:
Bir tane uygulamanın simgesi gibi duruyor. Discord veya oyun klibi aldığınız bir uygulama yüklü mü?

Aklıma Medal geldi sadece ve alternatiflerini gösteren siteyi bıraktım.
Yakın zamanda yarım yamalak kaldırdığınız bir uygulama da olabilir.

Denetim masasından program ekle veya kaldıra girerek oradan ekran görüntüsü atar mısınız? Mümkünse tüm uygulamalar gözükecek şekilde olursa iyi olur. Veya Aida64 HTML raporu oluşturup atarsanız da hangi uygulamanın neden olduğunu anlayabilirim.
Discord yüklü ancak açık değil ve son zamanlarda oldu bu bir kaç gündür var ve sadece sol tık basınca kare olduğu gibi beyaz renk oluyor.

Yüklü uygulamalarımda bu şekilde.
1777234969276.webp

shadow playden kaynaklı kapatın düzelir

Razer uygulamaları olabilir. Spatial audio için kullandıysanız diğer Razer yazılımlarını kaldırın. Veya uygulamaların ayarlarını falan kurcalayın.

Nvidia da olabilir, ama ben Shadowplay kullanıyorum böyle bir arayüz hatırlamıyorum.

Ekran karımın güncellemesini yaptıktan sonra pc yi yeniden başlattım ve düzeldi. Teşekkür ederim destekleriniz için

Ayrıca Discord oyun arayüzünü de kapatın. Genelde Discord arayüzünde sesli odadayken orada simgeler gözüküyor.

2026-04-26_23-31.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran karımın güncellemesini yaptıktan sonra pc yi yeniden başlattım ve düzeldi. Teşekkür ederim destekleriniz için
Ben yerinizde olsam bir DDU ile sürücü kaldırıp yüklerdim. Sürücüde sorun olduğundan büyük ihtimalle oradaki simgeyi hatalı gösteriyordu. Genel olarak iyi olur DDU ile tekrar yüklemek, varsa genel sorunları çözer. Sürücü hataları devam ediyorsa benzer görsel sorunlar yaşanacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri