Samsung 990 Pro M.2 SSD

Reaksiyon skoru
1
bu ürünün fiyatı 10k bandında amazonda falan ben sarı siteden param güvende ile 8k ya aldım sıfır kutu açılmamış ihtiyaç fazlası diye satılmış yurt dışı ürünü
yurt dışı sahte fake 990 olayları çok dönmeye başladı bu da öyle olabilir mi almak ne kadar mantıklıydı iade edebilirim açmadan sizce?

Ucuz mal anca fare kapanında olur.

bu ürünün fiyatı 10k bandında amazonda falan ben sarı siteden param güvende ile 8k ya aldım sıfır kutu açılmamış ihtiyaç fazlası diye satılmış yurt dışı ürünü
yurt dışı sahte fake 990 olayları çok dönmeye başladı bu da öyle olabilir mi almak ne kadar mantıklıydı iade edebilirim açmadan sizce?
0 kc3000 alsaydın knk

Yurt dışı ise riskli olabilir hani sahta mahte mevzularından.
Şüphen varsa iade et aklında kalacağına yeni SSD bakarsın.
Bende 990 Pro 2 TB ikinci el almıştım çok az kullanılmış olarak, o dönem sıfırı 10K bandındaydı 5K ya almıştım tertemizdi ve yurt içi garantili üründü.

3-4kya alsanız olabilirdi ama 2.el fiyatından bir tık yukarı almışsın

kutudan çıkarıp takarsan samsung magician dan bakabilir veya hız testinden anlayaiblirsin. Ek olarak cpu z den.

Valla hiç o riske girmezdim 8k ya Corsair mp600 pro nh, kc3000 veya exceria pro alınabiliyor 1TB olarak 990 pro dan çok aşşa kaldıklarını sanmıyorum. Tabi başlıkta 1 TB mı onu belirtmemişsiniz ama 1TB olduğunu varsayarak söylüyorum.

Yurt dışı ise riskli olabilir hani sahta mahte mevzularından.
Şüphen varsa iade et aklında kalacağına yeni SSD bakarsın.
Bende 990 Pro 2 TB ikinci el almıştım çok az kullanılmış olarak, o dönem sıfırı 10K bandındaydı 5K ya almıştım tertemizdi ve yurt içi garantili üründü.
alınmaz mı yani hocam ama şimdi hiçbir sorunu çıkmaya da bilir ve uyguna almıs olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,227
Üyeler
193,299
Son üye
knkbune
Geri