70 80 bin bandında tv önerisi

fzt03

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşalar bu fiyat bandında film dizi izlerken beni menmun edecek 4k deneyimini yaşatacak tv önerir misiniz ? Oled qled fakan çok anlamıyorum

Sanırım dediğin fiyatlara 65 belki biraz daha bütçe katıp 75 inç güzel oled tvler alabilirsin arkadaşlar model önerir ben pek anlamam

Arkadaşalar bu fiyat bandında film dizi izlerken beni menmun edecek 4k deneyimini yaşatacak tv önerir misiniz ? Oled qled fakan çok anlamıyorum
Kaç inç aradığını belirtirsen daha rahat yardımcı olabiliriz hocam.

Teşekkürler bende pek anlamıyorum en son 13 yıl önce tv almıştım

75 inç olursa iyi olur bütçe 100 bine kadar zorlayabilirim aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

100 bine 65 inç tcl 65c7k alınır mı

Vatan internet magazasinda gece indirimlerini ve stok durumunu takip edin, 65c7k nin fiyati şuanki gördüğünüz şişirilmiş fiyatlar degil hocam.
65q7c 76 k ya satılıyor, bir hafta 10 gun önceye kadar 68-73 k arasında satılıyordu.
C7k(q7c) özellikleri iyi Tv dir.
Vatan internet magazasini takip edin ve gece 22 den sonraki indirimlere bakin...

55c6kyi vatandan takip edip aldım geçen.
İnanılmaz bir TV. Kesinlikle TCL miniled bak.
75 inç filan odana göre büyük kalıyorsa 65lik model gayet iyi başka herhangi bir modele bakmana gerek yok gayet tatmin eder. Belki alırken yanına soundbar alman gerekebilir.(Ben almaya gerek duymadım. Benim için tatminkar bir sesi var.)

75 inç filan odana göre büyük kalıyorsa 65lik model gayet iyi başka herhangi bir modele bakmana gerek yok gayet tatmin eder. Belki alırken yanına soundbar alman gerekebilir.(Ben almaya gerek duymadım. Benim için tatminkar bir sesi var.)
Kendi ses sistemi iyi diyorlar indirim takio edip bende c7k olan modeli alacağım 65 inç yada 75 inç

Tv niz hayırlı olsun hocam
Dün çıkan v643 yazılımı usb ile Tv ye yüklemeyi unutmayın...

Geri