MehmtÇ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 298
Kendi arkadaşımı bile almadılar sen zaten gruptasın tanıyoruz seni arkadaşına sen özelden atarsın dedilerBizede söylesen Makbule geçer
Kendi arkadaşımı bile almadılar sen zaten gruptasın tanıyoruz seni arkadaşına sen özelden atarsın dedilerBizede söylesen Makbule geçer
Kaç kişi bu grup ve hangi uygulama merak ettimKendi arkadaşımı bile almadılar sen zaten gruptasın tanıyoruz seni arkadaşına sen özelden atarsın dediler![]()
Bildiğin telegram ya , gruptaki yönetici ve botlar hariç göremiyorum ve ss filanda alınmıyor. Alınıyo da boş ekran çekiyor. Mesajı filanda ileti şeklinde alamıyorsun kopyalaman lazım anca başkasına atacaksanKaç kişi bu grup ve hangi uygulama merak ettim
Hocam siz nasıl girdiniz ayıptır söylemesiBildiğin telegram ya , gruptaki yönetici ve botlar hariç göremiyorum ve ss filanda alınmıyor. Alınıyo da boş ekran çekiyor. Mesajı filanda ileti şeklinde alamıyorsun kopyalaman lazım anca başkasına atacaksan
“ Bizde birileriyiz ” şaka şaka şansa girdim zamanında hatırlamıyorum bileHocam siz nasıl girdiniz ayıptır söylemesi
Aynı elektrik bandını ben de aldım, gelmez diye iptal etmiştimaldığın ürüne yada satıcı yorumları vb önemli genelde aldıklarım geliyor böyle çok indirim vardı çanta filan gelmez die belirtiyodu kanal o yüzden almadım. yoksa bak burda son örnekler var mesela alta bıraktım. 300 tane elektrik bandını napacaksam 1 bant 30 kuruşa geldi kargoda şuan