🔥İndirim Gigabyte X870 Gaming WIFI6 9.399 TL 6 TAKSİT AMAZON SATICILI

Bu anakart bir suredir bu fiyatta, ay basinda alip iptal etmistim (HB indiriminden Msi X870E aldim).

• Üzgün
Reaksiyonlar: MEJA
görüntüsü için b650e aorus steath ice almıştım, aldığım günden beri sorunlarla uğraşıyorum teknik servise gönderdim en son. yazılımsal sorundan geçilmiyor. gigabyte anakart bundan sonra tövbe.

görüntüsü için b650e aorus steath ice almıştım, aldığım günden beri sorunlarla uğraşıyorum teknik servise gönderdim en son. yazılımsal sorundan geçilmiyor. gigabyte anakart bundan sonra tövbe.
Hocam geçen biri aynısını MSI için söyledi yarın Asus için diyecekler :)

Neye dayanarak bu yorumu yapıyosun. X870 görünce sütten kesikler ASRock ile karıştırıyor. Dostum sırf laf olsun diye yazmayın şuraya ya.
Bende gigabyte x870 aorus elite wifi7 anakart vardı. 3.3v ve 12v değerleri dalgalı geliyordu. Şimdi kullandığım x870e apex anakartta hiç problem yaşamadım. 26K'ya ikinci el amazon depo'dan aldım.

3-5 daha fazla verip güç beslemesi iyi bir anakart almak bence daha mantıklı.

Bende gigabyte x870 aorus elite wifi7 anakart vardı. 3.3v ve 12v değerleri dalgalı geliyordu. Şimdi kullandığım x870e apex anakartta hiç problem yaşamadım. 26K'ya ikinci el amazon depo'dan aldım.

x870 aorusda dandik değil hocam teknoloji şans işidir diye boşuna denmiyor arada sıkıntılı ürün denk gelebiliyor işte.

• Beğen
Katılıyorum. Ram'lerin RGB'sini bile kontrol edemiyordu. Bence sistem toplanırken her parça başka marka olmamalı. Sonra RGB, fan kontrolü falan problemli oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

x870 aorusda dandik değil hocam teknoloji şans işidir diye boşuna denmiyor arada sıkıntılı ürün denk gelebiliyor işte.
Kötü de değil iyi de değil hocam. Yanlış anlamayın 15k ya almıştım 3-5 verip daha iyisini alabilirdim. İşlemciden daha çok bence anakart önemli işlemci değiştirmesi çok basit sonuçta. Ama anakart değiştirirken çok uğraştırıcı oluyor. Pişman olmamak adına mantıklı ürünleri araştırıp almalı.

Katılıyorum. Ram'lerin RGB'sini bile kontrol edemiyordu. Bence sistem toplanırken her parça başka marka olmamalı. Sonra RGB, fan kontrolü falan problemli oluyor.

Kötü de değil iyi de değil hocam. Yanlış anlamayın 15k ya almıştım 3-5 verip daha iyisini alabilirdim. İşlemciden daha çok bence anakart önemli işlemci değiştirmesi çok basit sonuçta. Ama anakart değiştirirken çok uğraştırıcı oluyor. Pişman olmamak adına mantıklı ürünleri araştırıp almalı.
Hocam o 3 5 ler zaten birike birike 100 150k verince bir sisteme o 3 5 ler artık gözünüzde büyüyor yoksa tüm parçalarda 3 5 fazla vere vere en iyisi toparlıyorsunuz zaten ama en sonunda hesap 30 40k fazla geliyor.

• Beğen

3-5 dediğin fiyata bak 30kya anakart mı alsın millet. Yorum yaparken mantığınızı kenara mı bırakıyorsunuz? Adam 30K anakartı kıyaslıyor harbiden değişik kafalar.

Bende 2 tane TUF B850m-e ve B850 kullandım CW vardı sürekli napalım yani hepsi mi öyle şimdi herkes 30k anakart mı alsın? ASUS ve Gigabyte haricinde stabil anakart yok. Şu kıyaslamaları elle tutulur şekilde yapın.

cacala ne demek hocam?
Bende anlamadım. İnsanlarımız kötü yorum yapmaya meraklı. En iyi sadece ellerindeki olsun istiyorlar maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,216
Üyeler
192,956
Son üye
talhataklaking
Geri