mkocyigit03
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
15k vermiştim diyorum 3-5 daha verip daha iyisini alabilirdim hata ettim diyorum. Sizde 10k ya alacağınıza 3-5 verip daha iyi bir anakart alabilirsin diyorum. 13-14-15 her neyse. gidip de 30k ver demiyorum. kendi anakartımı örnek verdim. Bütün parçalara 3-5 vermek zorunda değilsin. insanlar asıl önemli parçalardan kısıp gidip görüntü olsun diye saçma sapan fanlara dünya paralar veriyorlar. halbuki ne işe yarıyor 3-5 derece düşsün diye mi? işlemciniz 70 derecede çalışsa ne olcak 75 derecede çalışsa ne olcak aynı etkiyi göreceksin. örnek verdim ben al demedim. Bütün parçaların en iyisini almak mesele değil mantıklı olanı almak mesele.3-5 dediğin fiyata bak 30kya anakart mı alsın millet. Yorum yaparken mantığınızı kenara mı bırakıyorsunuz? Adam 30K anakartı kıyaslıyor harbiden değişik kafalar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende 2 tane TUF B850m-e ve B850 kullandım CW vardı sürekli napalım yani hepsi mi öyle şimdi herkes 30k anakart mı alsın? ASUS ve Gigabyte haricinde stabil anakart yok. Şu kıyaslamaları elle tutulur şekilde yapın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende anlamadım. İnsanlarımız kötü yorum yapmaya meraklı. En iyi sadece ellerindeki olsun istiyorlar maalesef.
"Asus Prime X870-P WIFI 8000mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart" bunun ile arasında fazla bir fiyat farkı yok.
Ayrıca anakarta 30k vermedim 26k ya aldım. Şuan sıfırı 37k. Fiyatı beni ilgilendirmiyor çünkü ben eski anakartı satıp üstüne koyup aldım ve ikinci el aldım. Sıfır almadım.