WRAITH satış sonrası destek

Reaksiyon skoru
19
wraithten ürünü sipariş etmiştim bugün geldi bakmak için açtım kutusunu sol joystickte takılma vardı. bende müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım, tel no yok site üzerindeki chatbota yazıyosun sonra iade kurallarına baktım ürün defolu olduğu için vericektem ama faturayıda göndermemişler temsilciye sorunca 7 gün içinde göndericeklerini söyledi. Mail attım gelen cevap incelmeye başladıklarıydı. bende ürünü göndermeden neyi incelediklerini sordum. iade alırlarmı bilmiyorum ama bu kadar kepaze bi iş görmedim, yani bundan sonra trendyol amazon vs gibi siteler olmadıkca boyle yerlerden bir şey almamaya dikkat edicem. Iade seçeneği bile koymamışlar web sitesinde tam bir komedi.

Ekler

• 1776772065904.webp
    1776772065904.webp
    9.3 KB · Hit: 41
  • 1776772076503.webp
    1776772076503.webp
    16.2 KB · Hit: 38
Klasik wraith

wraithten ürünü sipariş etmiştim bugün geldi bakmak için açtım kutusunu sol joystickte takılma vardı. bende müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım, tel no yok site üzerindeki chatbota yazıyosun sonra iade kurallarına baktım ürün defolu olduğu için vericektem ama faturayıda göndermemişler temsilciye sorunca 7 gün içinde göndericeklerini söyledi. Mail attım gelen cevap incelmeye başladıklarıydı. bende ürünü göndermeden neyi incelediklerini sordum. iade alırlarmı bilmiyorum ama bu kadar kepaze bi iş görmedim, yani bundan sonra trendyol amazon vs gibi siteler olmadıkca boyle yerlerden bir şey almamaya dikkat edicem. Iade seçeneği bile koymamışlar web sitesinde tam bir komedi.
Farklı e-ticaret sitelerinde hiçbir şekilde yoklar tam kurnazlar :D

cevaba bak ürün yok ön inceleme başlatmışlar, eşşek olmasam o kadar reklamlarından anlamam lazımdı ama neyse alsınlar parayı külah yapsınlar

Ekler

• 1776772636630.webp
    1776772636630.webp
    38.5 KB · Hit: 29
Temsilci aradı Şikayetvar yazdıktan sonra, bugün iade için verdim kargoyu ama illa aramaları için Şikayetvar mi yazayim, genel olarak olumlu konuştuk fena değildi

İadeniz onaylandı mı?
Hocam iade onaylandı, yani biraz uzun sürdü ama bozuk ürün olunca iade alıyorlar çok kıvırma işi olmadı, ama müşteri hizmetleri falan çok berbat,iki gün önce iade talep formu göndermiştim ertesi gün sormak için yazdım sitelerine form oluştumamışsınız dedi bende başladım saymaya, sonra yanlış olmuş görüyoruz falan dedi hallettik. 3 gün içinde iade ettiler para daha hesaba gelmedi bakalım

Geri