Acil! Yeni topladığım kasada sorun var

vExus

80+
Reaksiyon skoru
1
ince hesaptan yeni almıştım bugün geldi fakat sıkınıları var
bobin sesi geliyor psu ve ekran kartından, anakartın arkadaki 4 usb portu çalışmıyor.
bilgisayar durduğu yerde windows usb çıkarma sesi geliyor
valorantta titreme ve ghosting tarzı sorun oluyor (amd adrenalini yükledikten sonra oldu diye tahmin ediyorum )
Birde ekran kartında 3 tane 8 pinlik giriş var fakat İncehesap kurulmda 2 tane çekmiş birini de çoıklayıcı ile bir 8liyi iki 8 li pine çevirmişler ve ekran kartına o şekilde takıyorum mecbur (yapay zekadanda baktım bu şekilde olması sıkıntı dedi tek hattan ikiyie çıkması akım ve devrelere sorunh yaratırmış)
sistem bileşenlkeri şöyle ;

- AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
-Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 Soket AM5 DDR5 8200(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart
-POWERCOLOR RED DEVIL RADEON RX9070XT 16G-E/OC GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
-VENTO FSP VG4206FSA 1000W 9,16” LCD Ekran Gen5 ATX3.1 80+ Gold 4x120mm RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh ATX Gaming (Oyuncu) Kasa

ince hesaptan yeni almıştım bugün geldi fakat sıkınıları var
bobin sesi geliyor psu ve ekran kartından, anakartın arkadaki 4 usb portu çalışmıyor.
bilgisayar durduğu yerde windows usb çıkarma sesi geliyor
valorantta titreme ve ghosting tarzı sorun oluyor (amd adrenalini yükledikten sonra oldu diye tahmin ediyorum )
Birde ekran kartında 3 tane 8 pinlik giriş var fakat İncehesap kurulmda 2 tane çekmiş birini de çoıklayıcı ile bir 8liyi iki 8 li pine çevirmişler ve ekran kartına o şekilde takıyorum mecbur (yapay zekadanda baktım bu şekilde olması sıkıntı dedi tek hattan ikiyie çıkması akım ve devrelere sorunh yaratırmış)
sistem bileşenlkeri şöyle ;

- AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
-Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 Soket AM5 DDR5 8200(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart
-POWERCOLOR RED DEVIL RADEON RX9070XT 16G-E/OC GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
-VENTO FSP VG4206FSA 1000W 9,16” LCD Ekran Gen5 ATX3.1 80+ Gold 4x120mm RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh ATX Gaming (Oyuncu) Kasa
incehesaptan destek alsan daha iyi olmaz mı ?
sıfır sistem almışsın. ama o psu olmamış 9070xt 3 ayrı kablodan 8 pin vermelisin. en kötü 2kablodan 3x8 pin

incehesaptan destek alsan daha iyi olmaz mı ?
sıfır sistem almışsın. ama o psu olmamış 9070xt 3 ayrı kablodan 8 pin vermelisin. en kötü 2kablodan 3x8 pin
mail attım yarın dönerler ama şidmiden burdan bilgi alayım dedim

mail attım yarın dönerler ama şidmiden burdan bilgi alayım dedim
bobin sesi, psu ve ekran kartından geliyorsa coilwine sesi var. bobin ağlaması. olağan bişey.
ses rahatsız etmiyorsa , kullanımda zararı yok.
anakart bios versiyon upgrade ettiniz mi ?
monitörde titreme içinde amd freesync açın
ama ekran kartına takılan kablo çok sıkıntılı bi durum haberin olsun

bobin sesi, psu ve ekran kartından geliyorsa coilwine sesi var. bobin ağlaması. olağan bişey.
ses rahatsız etmiyorsa , kullanımda zararı yok.
anakart bios versiyon upgrade ettiniz mi ?
monitörde titreme içinde amd freesync açın
ama ekran kartına takılan kablo çok sıkıntılı bi durum haberin olsun
evet o ekran kartı kablosu beni endişelendiriyor.
titremeyi ne yaptıysam olmadı (foramt atıp temiz kurulum yaptım ilk başta düzeldi sonra amd adrenalini indirdikten sonra tekrar yaptı gibi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,056
Üyeler
197,122
Son üye
ontasoff
Geri