Epic Games Fortnite Kullanılamıyor hatası

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,109
Dostlar uzun zamandır fortnite oynamıyordum girdiğim zamanlar asla client üzerinden giremiyordum sunucu kullanılamıyor hatası vardı masaüstü ikonundan giriyordum hep sorun yoktu bi ara bıraktık tekrar gireyim dedim geçen hafta sorun yoktu geçen gün girdiğimde ise bağlanılamadı yeniden başlat diyordu 2 kere denedim olmadı bakmadım daha bugünde güncelleme olabilir hatası ile maça başlatmadı sildim ve kullanılamıyor dediği için yükleyemiyorum da ne yapmam gerekiyor
1777325200115.webp

maalesef bu sorunu yasadim ve format disinda cozum bulamadim yine cevremde ayni sorunu yasayip da formatsiz cozen birisi yok

maalesef bu sorunu yasadim ve format disinda cozum bulamadim yine cevremde ayni sorunu yasayip da formatsiz cozen birisi yok
Yapma ya mecbur termal macun + temizlik ile de girişirsem temizinden hallolur artık

bir ihtimal kullandiginiz dns veya dpi varsa kullanmadan deneyin belki etki ediyordur
GoodbyeDpi vardı hocam kapattım şimdi epic games kapa aç yaptım düzeldi şuan yüklüyorum

DNS değiştirin. Wintoys ile DNS önbelleği temizleme veya ağ ayarlarını tamamen işaretleyip sıfırlamayı deneyebilirsin. Hosts dosyasını da sıfırlama vardı diye hatırlıyordum, ama bulamadım. Hosts dosyasını sıfırlamak için bir yöntem bulun, basit bir araç ile de sıfırlanıyor olabilir.

Kabaca önce ağ kısmında, ağ bağdaştırıcısını sili en sona saklayacak şekilde tek tek seçip çalıştır diyerek sıfırlayın. Ağ bağdaştırıcısını sil yapınca sistemi yeniden başlatmanız gerekiyro. Bu işlemlerden sonra ikinci görseldeki DISM ve SFC işaretleyip tara deyin. Tarama bitince hata veriyorsa tamirat yapın. İngilizce anlamıyorsanız (terimler biraz karışık oluyor), Google çevirinin telefon uygulamasının kamerasını açıp tutarak bakın. Hata varsa onarın kısaca. Sonra sistemi yeniden başlatın.

2026-04-28_01-10.webp

2026-04-28_01-10_1.webp

2026-04-28_01-06.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix