Sistem diziyorum tercihlerim iyi mi?

Reaksiyon skoru
0
Yeni bi sistem diziyorum ama bi yandan endişeliyim birbirleriyle uyumlu calişırlarmı diye merak ediyorum
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Anakart: MSI PRO B650M-P
Sıvı Soğutma: MSI MAG CoreLiquid M240
Kasa: Lian Li Lancool 216
Ram ve ekran kartıni sonra halledicem şuan elimde rtx2060 var ramler ddr4 ddr5 e gecicem

bütçe nedir hocam hemen bir sistem çıkartalım sana

Bu yazdıklarım 45 bin e filan denk geliyo 90 a kadar butcem var

90k bütçen varsa zaten sistemin tamamını tekte kurabilirsin. ekran kartı için ne düşünüyorsun 5070 ti mı yoksa 5080 vs mi? 90k bütçene ekran kartı dahil mi

Aynen 90 a ekran kartida dahil olcak bi bide ram kaliyo zaten ama ekran karti 5070 8 gb filan alicama 4070 12 gb almayi yeğlerim

Hocam 5070 en ucuz gigabyte 35k fiyatı var bununla zaten 90k ediyor keza eğer FPS oyunu oynuyorsan Cl 30 16,GB ram 11k ortalam bir SSD 7k okuma yazma 7( 6k gen 4 bunlarla beraber bütçe 100k yi geçiyor aynı özelliklerde bende sistem toplamayi düşünüyorum bütçemi zorlayıp işlemciyi 7800x3d yaptığımda fiyat olarak ortalama 92 93k bandına geliyor sana tavsiyem sıvı soğutma yerine çift fanli güzel bir hava soğutma tercih et 7800x3d fazla watt çeken isinan bir işlemci sıvı soğutmada genelde radyatör pompa sorunları çıkabiliyor hava soğutma da sadece fan arızası genel olarsk üstelik kalitesi de 2 2.5 bin arasında fikir tabii ki senin son tavsiyem de eğer sadece oyun istiyorsan AMD ekran kartı daha f/p oluyor 5070 in 12gb vram e ve daha geniş bant veri yoluna sahip aklında bulunsun

Amd ekran kartlarına hala tam bi isinamadim intelciydim hatta amd islemci aldigima bile kendime hayret ediyorum ekran kartı konusu bende hala havada maalesef

Aynen 90 a ekran kartida dahil olcak bi bide ram kaliyo zaten ama ekran karti 5070 8 gb filan alicama 4070 12 gb almayi yeğlerim
Hocam bütçeni biraz arttırma şansın var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide paraf veya kuveyt kredi kartın var mı onuda sorayım

Hocam bütçeni biraz arttırma şansın var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide paraf veya kuveyt kredi kartın var mı onuda sorayım
Orası zor 80 filan var aslinda ben 90 a yuvarladım onu kart olarakta kredi kartlari rahat taksitte çoğunu kullanabiliyorum

Orası zor 80 filan var aslinda ben 90 a yuvarladım onu kart olarakta kredi kartlari rahat taksitte çoğunu kullanabiliyorum
Vatanda 107k ya çok güzel bir OEM paket varda parafa ve kuveyte 6 taksit onu zorlayabilirmisin diyecektim. Linkini bırakayım https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-ti-x670-1tb-m-2-ssd-32gb-ram11-157607.html Kasayı thermaltake yapıp soğutucuyu asus veya cooler master olanı seçersen muadillerine göre 10k daha ucuza taksitli bir sistem almış oluyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,182
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri