Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 681
Hangi işletim sistemini seçmeliyim bildiğiniz işletim sistemlerini yazabilirmisiniz
oyum dersen windows, yazılım vs için macos, windowstan sıkıldım linux dersen yeni kullanıcı isen zorinos pro.Hangi işletim sistemini seçmeliyim bildiğiniz işletim sistemlerini yazabilirmisiniz
Windows tam sıkıldım ama oyun da oynamak istiyorumoyum dersen windows, yazılım vs için macos, windowstan sıkıldım linux dersen yeni kullanıcı isen zorinos pro.
Windows kullanmak istemiyorumEğer microsoft store kullanmak istiyorsan windows 11 home single language seç (önerim Home'u kurduktan sonra ctt tools kullanman)
Eğer ben windowsun özelliklerine ihtiyacım yok windows 7 zamanları gibi saf kullanırım dersen massgrave sitesinden windows 11 ltsc indir (en temiz windows sürümüdür)
Ama ben windowstan sıkıldım farklı şeyler denemek (ve sorunlarla uğraşmak) istiyorum dersen nobara,fedora,debian gibi linux distrolarını da deneyebilirsin
dual kurarsın, oyun için windows, diger turlu hangini kullanmak istedigini kur.Windows tam sıkıldım ama oyun da oynamak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Windows kullanmak istemiyorum
Windows da Android oyunlarını oynayamıyorum ondan dolayıdual kurarsın, oyun için windows, diger turlu hangini kullanmak istedigini kur.
Arada sırada chorme ye girerken mavi ekran falan verince degistiresim geldidual kurarsın, oyun için windows, diger turlu hangini kullanmak istedigini kur.
Linuxta steamin içindeki proton ile çoğu oyunu oynarsın sadece kernel anti hile sistemi olan oyunları oynayamazsın lol valorant gibi onun dışında android oyunlarını da waydroid ile belli ayarlar yapıp oynarsın,eğer nvidia kullanmıyorsan linux pek sorun çıkarmaz güzelce kullanırsın fedora ve fedora tabanlı nobara bazzite gibi distroları öneririmWindows da Android oyunlarını oynayamıyorum ondan dolayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arada sırada chorme ye girerken mavi ekran falan verince degistiresim geldi
dediklerinden sadece bazzitte yüklü değil 12-13 tane sistem isosu varLinuxta steamin içindeki proton ile çoğu oyunu oynarsın sadece kernel anti hile sistemi olan oyunları oynayamazsın lol valorant gibi onun dışında android oyunlarını da waydroid ile belli ayarlar yapıp oynarsın,eğer nvidia kullanmıyorsan linux pek sorun çıkarmaz güzelce kullanırsın fedora ve fedora tabanlı nobara bazzite gibi distroları öneririm
İşlemci ve ekran kartı AMDLinuxta steamin içindeki proton ile çoğu oyunu oynarsın sadece kernel anti hile sistemi olan oyunları oynayamazsın lol valorant gibi onun dışında android oyunlarını da waydroid ile belli ayarlar yapıp oynarsın,eğer nvidia kullanmıyorsan linux pek sorun çıkarmaz güzelce kullanırsın fedora ve fedora tabanlı nobara bazzite gibi distroları öneririm
Başka sistem önerileri varsa yazabilirsinLinuxta steamin içindeki proton ile çoğu oyunu oynarsın sadece kernel anti hile sistemi olan oyunları oynayamazsın lol valorant gibi onun dışında android oyunlarını da waydroid ile belli ayarlar yapıp oynarsın,eğer nvidia kullanmıyorsan linux pek sorun çıkarmaz güzelce kullanırsın fedora ve fedora tabanlı nobara bazzite gibi distroları öneririm